Oferujemy dwa różne koncepty franczyzowe Cafe Słodziak i Cukrem i Solą.
 

Jeśli jesteś zainteresowany prowadzeniem własnego biznesu?
Chciałbyś rozpocząć przygodę z gastronomią lub już ją posiadasz i chcesz zwiększyć rentowność swojego lokalu?
Jeśli tak świetnie się składa!
Zaufaj naszemu wieloletniemu doświadczeniu oraz znajomości rynku gastronomii i podejmij z nami współpracę.
Z powodzeniem prowadzimy dwa koncepty gastronomiczne Cafe Słodziak oraz Cukrem i Solą.
W obydwu przypadkach menu jest dostosowane do prowadzenia biznesu zarówno w formie
lokalu stacjonarnego, wyspy w galerii handlowej lub food trucka.
 

Cafe Słodziak czy Cukrem i Solą?

Wybór należy do Ciebie, wszystko zależy od tego co chcesz mieć w swoim menu.
Cafe Słodziak to kawiarnio-lodziarnia stawiająca na produkty najlepszych marek na rynku. W naszych lokalach serwujemy Costa Coffe, co daje nam gwarancje kaw najlepszej jakości. Naszymi flagowymi produktami są również lody rzemieślnicze, kuleczki lodowe MiniMelts, bubble tea. Menu jest uzupełnione o ofertę śniadaniową i deserową, co daje gwarancję trafienia do szerszego grona klientów.
Cukrem i Solą natomiast nadaj nowe znaczenie daniom typu fast food – przyciąga wyjątkowym smakiem i produktami najwyższej jakości. Podstawą menu są zapiekanki prosto z pieca, kanapki grillowane, frytki, zakręcony ziemniak. W ofercie deserowej churros, MiniMelts. Serwujemy również napoje: bubble tea, kawy lavazza, koktajle owocowe, napoje sezonowe.

Niski koszt inwestycji mocno wyróżnia nas na tle innych konceptów oferujących prowadzenie placówek gastronomiczny. Część sprzętu produkcyjnego jest udostępniana do użytku franczyzobiorcy bezpłatnie, co już na samym starcie daje około 60tys oszczędności. W przypadku food trucka wystarczy na start zainwestować 19tys zł netto, mówimy wtedy o dzierżawie przyczepy. Jest to idealne rozwiązanie dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z własnym biznesem lub chcą w pewien sposób „przetestować” ten model działalności. W przypadku lokalu stacjonarnego czy też wyspy handlowej, min nakład finansowy zaczyna się od 60tys netto. W tej kwocie zawarte jest przystosowanie lokalu do prowadzenia gastronomii oraz wyposażenie go w meble i niezbędny sprzęt produkcyjny.

Jako franczyzobiorca otrzymujesz od nas wsparcie na każdym etapie współpracy. Począwszy  od znalezienia odpowiedniego miejsca do prowadzenia działalności, szkolenia od podstaw w zakresie produktowym oraz prowadzenia firmy, kończąc na akcjach promocyjnych. Każdy franczyzobiorca ma również swoje opiekuna, z który na co dzień pozostaje w kontakcie.

Osoby zainteresowane podjęciem współpracy zapraszamy do kontaktu i umówienia spotkania w trakcie, którego będziemy mogli odpowiedzieć na pytania i przekazać bardziej szczegółowe informacje dotyczące oferty franczyzy.


Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Cukrem i Solą.
Dowiedz się więcej
Dane kandydata
Dane kandydata
Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje
If you see this, leave this form field blank