Western Tortilla, to sieć restauracji specjalizujących się w sprzedaży tortilli w wielu odsłonach smakowych. Bazą dania jest chrupiący kurczak w panierce z dodatkiem świeżych warzyw, aromatycznych ziół oraz sosów.
W menu można znaleźć tortille inspirowane smakami świata, tortillito, tacos, burgery, sałatki oraz wiele smacznych przekąsek.
Atutem konceptu jest oryginalność receptur, krótki czas przygotowania, a także oczekiwania na posiłek oraz pełna mobilność usługi.
Western Tortilla można otworzyć w kilku formatach:
- Lokal z okienkiem podawczym o powierzchni min. 10 m². Koszt wariantu zaczyna się od 33 tys. zł.
- Lokal z miejscami siedzącymi o minimalnej powierzchni 30 m². Koszt zaczyna się od 60,6 tys. zł.
Co oferujemy w ramach współpracy?
- 100% wsparcia dla franczyzobiorcy na każdym etapie prowadzenia działalności,
- Bezpłatne działania marketingowe w ramach marki,
- Sprawdzony model franczyzowy, gwarantujący pewny zysk,
- Szybki zwrot inwestycji przy niskim nakładzie finansowym,
- Brak opłaty licencyjnej, wstępnej oraz marketingowej.
- Sieć zaopatruje lokale w produkty z własnej hurtowni, dzięki czemu każdy franczyzobiorca otrzymuje starannie wyselekcjonowany asortyment w bardzo korzystnych cenach.
Western Tortilla to koncept przystępny dla każdego. Nie wymagamy doświadczenia w branży. Nasz dział szkoleniowy w pełni przygotuje Franczyzobiorcę oraz personel do prowadzenia gastronomii. Ponadto w ramach marki oferujemy pełne wsparcie profesjonalnych managerów na każdym etapie współpracy.
Zapraszamy do kontaktu.
Wojciech Goduński
Telefon: 792-433-601
E-mail: w.godunski@wojtex.net
www.westerntortilla.pl
Złotniki 11
99-205 Dalików
www.westerntortilla.pl
Zgłoszenie
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani nawiązaniem współpracy, zapraszamy do wypełnienia i wysłania ankiety.