FIRMA

turystyka i hotele
Biznes na wsi
Cisza, spokój, błogi relaks i czyste powietrze – tak kojarzy nam się wypoczynek w agroturystyce. Ale czy to jest biznes, na którym można zarobić?

Relacja video z Targów Franczyza 2025 na stadionie PGE Narodowym!
Zapraszamy do obejrzenia relacji z Targów Franczyza, które odbyły się 13-14 marca 2025 roku na stadionie PGE Narodowym w Warszawie!

finanse i bankowość
15 lat współpracy, dwa miasta, jeden cel
Czy jedna decyzja może znacząco wpłynąć na ścieżkę zawodową? Historia Anny Lango-Zagórskiej to dowód na to, że czasem warto zaryzykować.

Targi Franczyza 2025 – Targi Pomysłów na biznes!
13-14 marca na Targach Franczyza na PGE Narodowym w Warszawie znajdziesz sprawdzone pomysły na biznes, które już działają i przynoszą zyski. Wybierz biznes, który najlepiej pasuje do Ciebie.

Targi Franczyza – znajdź pomysł na biznes
Spotkaj najlepszych franczyzodawców na PGE Narodowym 13-14 marca! Żabka, Bricomarché, Carrefour, Intermarché, Yasumi i Xtreme Fitness Gyms to tylko niektóre z marek, które zaprezentują swoje sprawdzone pomysły na biznes.

Nie wystarczy cel, trzeba mieć plan
Jak zarządzać swoim czasem w pracy i w życiu i jak realizować cele – te zawodowe, i te prywatne radzi Anna Daria Nowicka, socjolog, coach i trener biznesu.

gastronomia
Im więcej pracy, tym lepiej
– Jestem takim człowiekiem, że nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych – mówi Magda Modra-Krupska, aktorka, modelka i właścicielka restauracji Biała Żyrafa.

usługi dla konsumentów
Sztuka biznesu
Czy trzeba być ekspertem w branży, aby prowadzić galerię sztuki? I czy to trudny biznes?

usługi dla konsumentów
Otwieramy agencję niań
Czy Polacy szukają niań przez ogłoszenia, czy wolą zaufać profesjonalnej agencji? Kulisy prowadzenia agencji niań zdradzają Agnieszka Daczkowska-Filimon i Agnieszka Witecka z agencji „Niania na medal”.

gastronomia
Zarabiamy na cateringu
Catering coraz częściej pojawia się nie tylko na imprezach firmowych, ale też na zwykłych domówkach czy uroczystościach typu komunia czy chrzciny. Jak zarabiać na cateringu okolicznościowym?