Forum: Teletorium - telefony i akcesoria - telekomunikacja, IT, AGD/RTV 26
Pozdrawiam Kameleon
a moje zdanie po wnikliwej analizie oferty i tego co teletorium opisuje jako wartości sprzedaży - KUPA ŚMIECHU i g...o warte.
pytanko do Ani - niby jak sie dowiedzialas, ze tam przychodzi malo klientow, moze stalas caly dzien pod takim salonem i liczylas - watpie? Pytanie nastepne do kolejnego forumowicza - dlaczego uwazasz, ze akcesoria firmy forever to syf? Pytam, poniewaz znam ludzi ktorzy uzywaja akcesoria forever (np. ladowarki i bluetooth) i sa bardzo zadowoleni. Teletorium sprzedaje akcesoria Nokii, Motoroli, itp. i niespodzianka - po bardzo atrakcyjnych cenach i ma wiekszy wybor niz pozal sie Boze jakis Germanos. Godze sie ze zdaniem o firmie foof, ale przepraszam, ta firma powstala tylko po to aby sprzedawac akcesoria po atrakcyjnych cenach, a nie by to byl sprzet wspanialej jakosci. Zreszta z wlasnego doswiadczenia wiem, ze sprzet tzw. oryginalny to czeto gorszy chlam niz zamienniki. A wielu klientom zalezy nie na jakosci, a na cenie. Wypowiem sie krotko, o zalozeniu jakiegos biznesu powinno decydowac nie to co sie Panstwu podoba w towarze, ale ile mozna na tym zarobic i jaki bedzie popyt na dany asortyment. A towar jaki oferuje Teletorium nie jest taki zly, popyt na to jest o wiele wiekszy niz wydaje sie sie niektorym "pseudobiznesmenom" ktorzy szukaja zlotego biznesu! Takiego nie ma, a jak by ktos znal, to na tym forum by nie siedzial, ale w *****restauracji i wpierniczal kalmary z Gates'em. Prawda jest taka - wspolpraca z Teletorium (dokladnie z Poltelkomem) gwarantuje biorcom bardzo b. duza marze i obrotow wielkich nie trzeba aby porzadnie zarobic i zadowolic klientow!!! O szczegolach moge powiedziec wiecej i niektorym niedowiarkom przedstawic kilka faktow, ktore troche rozjasnia jak powinien dzialac biznes. Jak powiedzialem - ja moge udowodnic, ze jest to dobry biznes, pod warunkiem, ze ma sie leb na karku, a nie czeka sie na gwiazdke z nieba. I dla wszystkich sceptykow i zwolennikow spiskowej teorii dziejow - tak prowadze teletorium (nawet dwa!!!) i nikt mnie nie zmusil do tej wypowiedzi, najzwyczjniej uwazam, ze biznes i wspolpraca z Poltelkomem jest ok (dla niedowiarkow bedzie w nalblizszym czasie niespodzianka, ktora wiele udowodni)! Warunek? Jest kilka, aby potencjalny inwestor byl zadowolony, ale nie bede "krzyczal" tego na forum, poniewaz bedzie za latwo dla niektorych! Trzeba pracy i checi!!! Wiecej info? Napiszcie na forum adres e-mail lud do mnie: jarto78@yahoo.com - odezwe sie na 100%
Pozdrawiam
Wielokrotnie byłem klientem franczyz Teletorium i nigdy nie miałem z ich usługami i produktami problemów. Ba, przez chwilę sam na jednej z takich wysepek pracowałem. Rozglądam się po sieci za radami i wskazówkami, bo sam zastanawiam się nad założeniem stoiska i bardzo dziwi mnie ogrom netatywnych opinii.
Trzeba pamiętać, że to franczyza - marka i towar niby wszędzie te same, ale za obsługę i jakość usług w każdym punkcie odpowiada inna osoba, nie można winić całej firmy. Poza tym uważam, że produkty oferowane przez nich są w naprawdę przywoitej jakości w stosunku do cen. Oczywiście, jeśli ktoś jest wyznawcą Apple i musi mieć na każdym produkcie "jabłuszko" to nie jest to oferta skierowana do niego. Pamiętajmy jednak, że większość ludzi zwraca szczególnie uwagę na cenę, a o ile telefony nie odbiegają tam od cen aukcyjnych (są niższe niż detal), o tyle akcesoria do smartfonów i tabletów są już znacznie tańsze niż w innych miejscach.
Polecam nie wierzyć we wszystko co napisane w Internecie, a zwyczajnie odwiedzić kilka takich wysepek i przekonać się na własnej skórze jak to działa.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.