Forum o artykule: Grupa Muszkieterów uruchomiła dojrzewalnię bananów 1475
Grupa Muszkieterów uruchomiła dojrzewalnię bananów
Ten obiekt zajmuje powierzchnię 450 m2 podzieloną na sześć komór. W każdej części przechowuje się jednocześnie 3 000 kartonów z surowcem nazywanym zielonym bananem. Produkt ten jest stymulowany do dojrzewania przez 6 dni. Proces ten wyzwala odpowiednia temperatura ( od 14 do 19 stopni), ale także tzw. gazowanie 5 % roztworem etylenu oraz 95 % roztworem azotu. 2 000 ton bananów - to spodziewany roczny obrót tymi owocami.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.