Forum: Subway - kanapki - gastronomia 221
Czy koszty licencji nie są zbyt duże mimo wszystko?
A może lepiej się zastanawiać na Leśnymi Rogami czy jak to tam się zwie:)
Natomiast jeżeli chodzi o LEŚNE RUNO, to sądzę, iż nie mają szans. Wystarczy wejść na stronę www.part.com.pl i poczytać informacje, które są bardzo zdawkowe (właściwie nie ma nic). Widziałem również zdjęcia wnętrz pierwszej restauracji. Pomyłka. Ktoś kto tym kieruje nigdy w życiu czegoś takiego nie robił więc nie bardzo wie jak to zrobić. Mówienie o konkurecji z McDonalds, to rzucanie się z motyka na słońce. Dobrym przykładem jest sieć SFINKS, ale w tym przypadku zarządzający tą siecią pogubili się i niestety tego nie widzą.
Właśnie opracowuję w całości franchising (być może jako przyszły Franchisodawca), korzystając z rad zamieszczonych na tych stronach.
Może powinna się znaleźć na czarnej liście!:)
Moim zdaniem ostatnio nasze knajpki bardzo się poprawiły:)
Myślę, że w dzisiejszych czasach, biorąc także pod uwagę nasze przyszłe wstąpienie do uni, na pewno łatwiej i skuteczniej konkurować na rynku w sieci. Nie przeszkadza to w kreowaniu swoich pomysłów. Bo jednym z zadań sieci jest wykorzystywanie dobrych pomysłów i powielanie ich w całej sieci. A co kilka głów to nie jedna. Kto zrozumie to szybciej to ma większe szanse by osiągnąć sukces.
Chyba najsensowniej piszesz na tym forum!
Jeżeli masz ochotę napisać bezpośrednio, to podję mój mail: darek.j@wp.pl
Puzon
Jaki są przyczyny niepowodzenia tak znanej firmy w naszym kraju?
http://world.subway.com/Countries/frmMainPage.aspx?CC=POL
U mnie to jest duży problem żeby wydać 10 zł. Duże bezrobocie. Zresztą przelicz ceny z Wielkiej Brytanii, wyjdą podobne więc coś tu jest nie tak.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.