Forum o artykule: Sklep odzieżowy w mniejszym mieście 130
Myślę, że warto sobie przejrzeć ubrania w hurtowni Megabrand. Na stronie hurtowniamegabrand.pl mają swoją ofertę. Dużo modnych, rzeczywiście popularnych wzorów w których ludzie chcą chodzić. Ilekroć wrzucam zdjęcia ich ubrań na swojego sklepowego fejsa to odzew od klientek jest tak samo duży.
A
Prowadzenie sklepu internetowego jest czasochłonne. Trzeba mieć to też na uwadze.
Wyliczenia kosztów takiego sklepu nie wyglądają zbyt dobrze...
Nowo otwarte sklepy odzieżowe mają tak duży obrót? Tysiąc złotych dziennie to całkiem sporo. Zakładając takie zarobki, to nie powinno być problemu z utrzymaniem sklepu.
Śliski temat z odzieżówką. Szczególnie w małym mieście. Weź pod uwagę czy takie sklepy już pewnie są i z tego co mi wiadomo nie da się na tym zbić kokosów - mój znajomy prowadzi taki sklep w mieście 25tyś. i mówi że ciężko się z tego utrzymać. Do tego dochodzi jeszcze taka kwestia, że ludzie uciekają z małych miast więc to też dobrze nie wróży.
dokłądnie, popieram poprzedzajacą mnie osobę.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.