Forum: Okay Multibrand - opinie - moda 130
Witam... To dziwne co piszecie bo wybieram się podpisać właśnie umowę... przełożyłem to na przyszły tydzień ze względu na atak zimy na dolnymśląsku. Email odpowiada prawie zawsze a numer kontaktowy Pana Rolanda czasami faktycznie jest nieosiągalny przynajmiej jednego dnia... ale co się dziwić gdy we wszystkich sprawach i zdobywaniu bezcennych informacji jest podawana tylko jego komórka... Jężeli ktoś prowadzi obecnie OKAY SHOPA będę wdzieczny za kilka informacji zanim podpiszę umowę z którą udało mi się już wstępnie zapoznać.... POZDRAWIAM
Witam wsztstkich
Coś słabe zainteresowanie ze strony okeya dotyczace współpracy.
Wysyłałem dwa razy wiadomość do w/w firmy i do dnia dziszejszego nie mam
odpowiedzi. Być może to faktycznie mają nawał roboty ale ja czekam dalej bo oferta jest naprawde ciekawa.
Prosiłbym o wypowiedź osoby współpracujące z tą firmą.
Witam,
pracuje w firmie gdzie trwa wyścig szczurówi powoli mam dość. Chyba dojrzałam do prowadzenia własnego biznesu. Ja również proszę o przesłanie info dot. franczyzy z okeyem. Ile trzeba mieć na początek własnego wkładu, jakie zyski i po jakim czasie, itd.
Będę wdzięczna za każde info od Was.
Pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.