Forum: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu 1475
Pracowalem tam 2 lata ale na pomoc szeowej nie mogę liczyć a magisterkę trzeba rąbnąć.Na wszelkie pytania w temacie mogę w mierę możliwości odpowiedzieć.Pozdrawiam
ja tekze zaczynam pisac prace na temat franchisingu,prosiłbym was o pomoc i przesłanie mi materiałow na ten temat,bo w necie jest ich naprawde niewiele.dziekuje
Jak moi poprzednicy piszę pracę na temat franchisingu, jeśli ktoś ma dostęp do materiałów byłabym bardzo wdzięczna za udostępnienie mi ich. Podrawiam kar@kpsa.pl
Ale mogą coś podpowiedzieć.
Musisz sama zbierać materiały dotyczące rozwoju wybraniej firmy (najlepjej wybierz tą o której masz najwięcej publikacji, warto skięgnąć do obcojęzycznej lieteratury gdzie można spotkać całe publikacje książkowe analizujące daną firmę doskonały przykład największy dawca barów szybkiej obsługi).
2. Uruchom konktakty (rodzina, znajmoi, przyjaciele) moża sami prowadzą lub maja znajomych którzy prowadzą współpracę franczyzową (może to być np. jakiś sklepik spożywczy którego marka jeszcze nie jest zakorzeniona na rynku a dla większości nie kojarzy się z franczyzą)
Jeżeli mogę dorzucić jeszcze jakieś swoje sugestie to może lepiej zajmij się rozwojem polskiej franczyzy która co dopiero została co odsunięta od mlecznego pokarmu. Taki podejście do sprawy i zagadnienie dopiero co rodzących się sieci może byc bardziej atrakcyjne dla promotora i a informacje możesz zdobywać z pierwszych rąk np. od biorców.
Życzę powodzenia pozdrawiam
hej,
tutaj jest cala praca o franchisingu
http://franchising.eprace.edu.pl/spis_tresci.html
co ciekawe z przykladem sieci sklepow spozywczych
czyzby zbieg okolicznosci ;)
Witam. Zaczynam prace licencjacką o franczyzie od strony prawnej, jeżeli ma ktoś pomoce z których mógłbym skorzystać to będe wdzięczny za wszelką pomoc.
Ajjj. Zapomniałem dodać kontakt do powyższej notki: daniel1111@poczta.onet.pl
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.