Forum: Fruscio - potrzebne opinie współpracujących z tą siecią 1475
wiem, że firma w Polsce jest od niedawna ale może ktoś współpracuje z nią i może mi powiedzieć czy współpraca z nimi jest ok czy towar jest ok i czy są zainteresowani
o firmie stanowi "przejrzystość" umowy, jej jednostronność oraz informacja chociażby na niniejszym portalu - sklepu w BlueCity nie ma od IX!!! Informacja o otwarciu jest reklamą i portal nie może jej zdjąć mimo, że jest nieprawdziwa…
w styczniu zlikwidowali sklep fruscio w Kielcach w pasażu Swiętokrzyskim
A ja wszytskim powiem, że nie jest to wcale rentowny biznes. W Polsce z 4 sklepów został 1. To chyba najlepiej swiadczy o firmie. Jesli ktos chce utopic 200 tys. to polecam marke Fruscio. Fajnych rzezcy mozna poczytac w google, o szefie tej firmy. Polecam
z czterech sklepów został tylko jeden. To chyba wystarczy.
Sama firma jako taka jest w porzadku. Problemem i to bardzo kosztownym jest polski franczyzodawca. Na chwile obecna nie polecam wspolpracy nikomu. P.S. Zdanie o "partnerze" mozna wyrobic sobie juz po przeczytaniu umowy.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.