Forum: Pizzeria za 30.000 zł - gastronomia 221

Tomek Markowski 18.03.2017 *.host-212-67-139-71.cable.net-inotel.pl

4

Czy na każdym forum muszą się wcisnać jakieś ćwoki z pseudo reklamą?To żenujące . Jeśli chcesz otworzyć pizzerię to musisz mieć co najmniej 80-100 tys złotych. Ja robię aktualne mały remont samej sali na 20 osób i koszty to ok 11-12 tys po małej linii oporu. A gdzie reszta? Krzesła, talerze, sztućce , wyposażenie itd, itp.

Marcin Wojski 12.10.2017 *.d213-49.icpnet.pl

1

Witam. Znalazłem lokal w pełni wyposażony. Z możliwością wynajmu za 1600zl miesięcznie plus media typu prąd woda. Jedynie co muszę dokupić to produkty oraz łopate do pizzy i pojemniki na składniki. Łączny koszt dla właściciela lokalu na start wynosi mnie 7000tys w tym j kalcja dwu miesięcznego czynszu czyli 3200 plus z góry 1600 czynszu za pierwszy miesiąc chce dołożyć jeszcze następne 1600zl czynszu by mieć z góry opłacony czynsz za pierwsze 2 miesiące działania lokalu. Będę ten lokal prowadzić razem z zaufana osobą. Budżet jaki posiadamy na start wynosi 22tys zł w tym już jest wliczone 7tys zł o których wspomniałem wyżej. Jeśli chodzi o menu nie chcemy powielać błędu różnych tego typu małych pizzeri które oferują mnóstwo pozycji w menu. Ponieważ w takim momencie nie ma żadnej gwarancji tego że każdy produkt będzie świeży i smaczny. Tym bardziej że ja będę zajmował się przygotowywaniem posiłków a wspólnik będzie to dostarczał do potencjalnych klientów. Proszę o ewentualną pomoc w kwestii finansowej ponieważ nie wiem czy kwota którą podałem nam wystarczy by dać radę małymi kroczkami na wybicie się na wyższy pułap. Co do ulotek mamy sprawę załatwiona za free ulotki mamy zrobione sami przez siebie jak również stronę internetową. Więc ten koszt nam odchodzi. Pozdrawiam serdecznie i proszę o szczere odpowiedzi na moje pytania

MarekG 28.01.2018 *.89-64-29-3.dynamic.chello.pl

95

Sporo dobrego wyposażenia możecie dostać w sklepie ze sprzętem gastronomicznym FP PROSPER z województwa pomorskiego. Firma działa kompleksowo – doradza, projektuje i opracowuje dokumentację technologiczną, oferuje urządzenia gastronomiczne, zajmuje się ich montażem i rozruchem oraz serwisem. Bardzo solidni są, można im zaufać.

Ogólnopolska Sieć Pizzerii Gruby Benek 20.03.2018 *.ip-37-248-158-63.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

7

Każdy może próbować własnych sił w prowadzeniu pizzerii, jednak skorzystanie z oferty sprawdzonego, rzetelnego franczyzodawcy gwarantuje mniejszy stres i ryzyko dla potencjalnego inwestora. Taką ofertę ma obecnie sieć Gruby Benek - po zmianie właściciela, zarządu i modelu franczyzowego, posiadamy jedną z najlepszych dla franczyzobiorców propozycji na rynku. Czasy drogich surowców, razem z poprzednim właścicielem, odeszły w niepamięć. Obecny zarząd na każdym etapie wspiera inwestorów (od wyboru lokalizacji i przygotowania lokalu, przez zatrudnienie i szkolenia pracowników, po pełną obsługę marketingową - zarówno na otwarcie, jak i w trakcie prowadzenia restauracji). O rentowności przedsięwzięcia najlepiej świadczą lokale - wszystkie bez wyjątku przynoszą zyski. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, chętnie odpowiemy na Państwa pytania: www.grubybenek.pl.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.