Forum: CUK - Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych - finanse i bankowość 106
Witam
Mam pytanie odnosnie prowadzenia takiego centrum,chodzi mi konkretnie o sposób komunikacji z centrala jak to wychodzi w praktyce i oczywiscie jesli mozna wiedziec jak wyglada system prowizyjny?
Dziekuje i pozdrawiam
zainteresowałem się franczyzą CUK . Czy orientuje się ktoś jak kształtują się prowizje w agencji takiej jak ta?
Chodzi mi oczywiście o orientacyjne kwoty - chciałbym się wstępnie zorientować w opłacalności takiego biznesu. Może ktoś miał już styczność z tą siecią? Będe wdzięczny za każdą informację. Pozdrawiam
Witam
Jestem zainteresowany otwarciem placówki Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych bardzo proszę o opinie, co do tego systemu, współpracy z centralą, i opłacalności.
swego czasu tez kontaktowalem sie z cuk i korespondencja przebiegala bez zarzutow. moze wiec na zly adres pokierowalas zapytania? ;)
powiem tak: jesli chcecie "bawiic sie" w ubezpieczenia komunikacyjne, to zdecydowanie lepsza opcja jest podjecie wspolpracy z jakas multiagencja i dzialanie na wlasny rachunek. prowizje zblizone, a moze nawet i lepsze, a nie trzeba funkcjonowac "pod kogos" i byc ograniczanym poprzez system wewnetrzny.
Dwa lata bez zysków proponuję przyjąć na początek.
Prowadzę agencje brokerską.
pozdrawiam
podnosze temat
czy uzyskam jakieś nowe opinie na temat współpracy?
Nie wiem skąd takie bzdury kolega wyżej wypisuje. Nie ma to jak pisać o czymś, czego się nie próbowało. CUK ubezpieczenia to w przypadku wielu osób strzał w dziesiątkę.
Jasne, że można zaczynać samemu, koszty mniejsze o 5 tys. zł, wolna ręka, 1 towarzystwo ubezpieczeniowe. Z 10 lat i rynek Wasz...
Ale do meritum... 20 firm ubezpieczeniowych od ręki, bezpłatne szkolenia, zestaw oprogramowania (porównywarka), plan biznesowy, dobre analizy, wiele partnerów do kontraktu, którzy zawsze doradzą co i jak.
W 100% polecam, a na ewentualne pytania (poważne) odpowiem pod adresem ns22500 [malpa] gmail.com
Pozdrawiam
Witam.Mam zamiar wejść w ubezpieczenia,prosze o opinie o w/w firmie,czy z tych prowizji da się zarobić uczciwe pieniądze ?Pozdrawiam
Też się nad Cuk zastanawiam, z tego co widzę to dosyć intensywnie się rozwijają.
Ostatnio sporo czytałam pozytywnych artykułów o Cuk, też chętnie zasięgnę opinii w tym temacie.
Pewnie tak jak zawsze dobrze byloby skontaktowac sie z kims z franczyzobiorcow lub z Polska Organizacja Franczyzodawcow
cuk to najgorsza firma na świecie i radzę omijać ją jak najdalej
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.