Forum o artykule: Collagena znowu rozwija sieć 40
rzucić gównem jest łatwo, gorzej je zeskroboać
Jeśli używasz tak ciężkich ocen, to podeprzyj je konkretnymi i solidnymi faktami i dowodami, ale nie takimi z cyklu bo mi się nie udało i mi nie oddali pieniędzy bo to akurat nie pasuje do takiej oceny, Jeśli tego nie uczynisz sam jesteś oszustem i do tego popełniasz przestępstwo publicznie kogoś obrażając i pomawiając
Witam,
Stefan proszę Cię o podanie maila bądź telefonu kontaktowego na adres :
tomasz.strzelczyk@onet.pl.
Miałbym kilka pytań do Ciebie . Dziękuje.
Pozdrawiam
Tomasz Strzelczyk
Zgadzam się z opinią jednej z Pań.
Wykupiłam kiedyś zabieg botoxem z GRUPONU w Collagenie po czym okazało się że w tej cenie promocyjnej w której powinna byc pełna dawka na wybraną okolicę - dr wstrzyknęła mi tylko 1/3 dawki. Nie muszę chyba mówić że efektu nie było w ogóle !
i tak gdyby pomnożyć tą kwotę jaką zapłaciłam -> w cenie promocyjnej * 3
bo dopiero 3 takie dawki dałyby jakikolwik efekt -> to wychodzi na to że jeszcze przepłaciłam za ten botox i to grubo !
OSTRZEGAM WSZYSTKICH
Collagena nie od dziś zanana jest z oszustw !!
Piszecie o tej wlascicielce ciagle. Wy chodzicie tam zrobic sobie zabieg czy spotkac sie z wlascicielka. Bylam tam kilka razy (z polecenie mojej siostry). Moze i jest specyficzna, ale ja nie zwracalam na nia uwagi. Lekarz zroobil mi zabieg, efekt jest. Dla mnie ok. Wyglad pomieszczenia troche slaby. Dla mnie najwazniejszy efekt po zabiegu i material.
Collagena znowu rozwija sieć
To bardzo ambitny plan. Obecnie spółka posiada dwie placówki własne w Warszawie. Jak zapewniają przedstawiciele firmy, Collagena prowadzi również zaawansowane rozmowy z partnerami z Wrocławia, Gdańska, Poznania oraz Białegostoku, Krakowa i Łodzi.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.