Forum: drzwi i podłogi VOX - dom i ogród 51
witam
zainteresował mnie ten koncept. Chciałbym nawiązać znajomośc z osobami które juz prowadzą salony franczyzowe oraz ewentualnie zrażonych do konceptu... plusy i minusy mile widziane. Dziękuję z góry za wszytskie informacje. Czy rabaty oferowane przez VOX są konkurencyjne i czy mam szanse powalczyć o klienta hurtowego oraz deweloperów?
pozdrawiam ( michaspw@tlen.pl)
W małych mieścinach może nie być zbytu. Bo np. jest już monopolista jak http://www.ker3mr.pl itp.
Tylko Vox już chyba nie posiada oddziałów stacjonarnych swojej firmy. Prowadzą wyłącznie sprzedaż internetową z tego co się orientuję.
jak to Vox nie ma swoich salonów? przecież mają mnóstwo. wystarczy zajrzec na ich strone
Lepsze drzwi moim zdaniem ma Studio Drzwi "Duda" w Krakowie. Wiem, że to trochę poza tematem, ale warto się tym zainteresować.
VOX to bardzo dobra firma i świetne gatunkowo produkty, szkoda że są takie drogie :(
Prawda? Kobiety rządzą tym światem.
Podobają mi się produkty VOX. Szkoda, że są tak drogie.
Takie regały to świetna sprawa. Zwłaszcza w warsztacie.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.