Forum: Dotacja unijna na sklep Levi\’s - moda 130
Witam,
Jestem zainteresowany otwarciem sklepu multibrendowego levi's, czy mogę ubiegać się o dotację unijną na tego typu działalność? Myślę o jednej z wiodących galerii handlowych w centrum Poznania, orientujecie się jakie obroty ma taki sklep w podobnej lokalizacji? Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam:)
Jesli jestes bezrobotnym to mozesz skorzystac z programu Pogoda na prace z pupu. 18tys daja ,ale ostatnio ucieli sporo pieniedzy wiec juz o to nie jest latwo. Trzeba spelniac troche warunkow i utrzymac sie conajmniej rok.
Innych pieniedzy sie nie spodziewaj. UE nie daje pieniedzy na takie rzeczy:)Co innego ekologia lubjakies tematy informatyczne..
Jak potrzebujesz idz po kase do banku, pokaz biznes plan plus srodki wlasne to ci pozycza.Nikt ci pieniedzy nie da na twoj biznes.
Pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.