Forum: Co sądzicie o firmie butik?? - moda 130
Chce zacząć współpracować z firmą butik co sadzicie??
Tez prosze o info w tej sprawie
Czy nikt nie wspólpracuje z tą firma??
A możesz coś więcej opisać??
Mam jeszcze jedno pytanie czy te 30% co firma oferuje to wystarcza no opłaty i zostaje?? Na jakich zasadach np. firma stwierdza ze w danej lokalizacji opłaca się otworzyć sklep.??
Jak sądzicie jakie miejsca są najlepsze??
W Poznaniu proponowali mi centrum handlowe. A powiedz jak długo prowadzisz juz sklep i w jakim miejscu?? Jakie koszty miałeś na początku?? Podaj mi jakiś kontak do siebie. Pozdrawiam
Prosze o kontakt na poczte mac___86@o2.pl
Hej!
Rozważam nawiązanie współpracy z butikiem. Podzieli się ktoś ze mną doświadczeniami? Dobrymi i złymi?
mój mail: szablowska.iza@gmail.com
Moja znajoma współpracowała z tą firmą i nie narzekała, niestety nie znam szczegółów :)
hej
Bardzo dobry pomysł. dacie jakieś namiary?
Witam,
Ostrzegam przed firmą Trend & Fashion Group- właścicielem sklepów marki Butik.
Najpierw kuszą atrakcyjnymi warunkami, potem doprowadzają do zamykania sklepów stacjonarnych bez wypłacenia prowizji i innych należności. Miałam nieprzyjemność współpracy z w/w firmą i niestety zostałam okradziona z moich pieniędzy. Takich osób jak ja są dziesiątki. Wystarczy zadzonić do Sądu Rejonowego w Piasecznie i spytać o najlbiższe rozprawy gdzie firma T&F jest pozwanym.
Wygląda jak ciucholand dla mnie.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.