Forum: Ile można zarobić w odzieżówce? - moda 130
Witam, mam pytanie do wszystkich, którzy prowadzili lub prowadzą franczyzę odzieżową (firma dowolna). Chciałabym coś takiego otworzyć i zapytać jakie są średnie zyski miesięczne (po wniesieniu wszystkich opłat, dodając do tego koszty dostaw i pensje pracowników itd.), czyli \\\"do kieszeni\\\". Będę bardzo wdzięczna za informacje, pozdrawiam.
może najpierw zapytaj jakie musisz koszty ponieść zeby uruchomić taką działalność,zyski to bedziesz miała ale po paru latach
Faktycznie informacje na temat tego ile trzeba zainwestować również bardzo się przydadzą, ale jaki jest średni miesięczny zarobek, na czysto do kieszeni również, żeby wiedzieć, czy to w ogóle mi się opłaca. I nie chodzi mi tutaj o to kiedy mi się zwróci to, co zainwestuję, tylko to ile będę mieć miesięcznie pieniędzy dla siebie, to dla mnie ważniejsze :). Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje, pozdrawiam serdecznie, Magda.
W mom przekonaniu drogie ciuchy w Polsce si e nie przydajć. Dużo takich firm już padło. Najlepiej działają te,które działają w internecie.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.