Forum: Opinie - franczyza depozytowa BUTIK Your New Style - moda 130
Czy są osoby, które mogą się podzielić doświadczeniami z firmą BUTIK New your style. Chdzi o franczyzę depozytową. Bardzo proszę o opinie.
jaco.o@interia.pl
Pozdrawiam.
Najważniesza kwestia to lokalizacja i koszty bieżące tej lokalizacji.
To biznes wymagający stosunkowo niskiej inwestycji i dlatego ewentualne zyski sa adekwatne do inwestycji.
Jak w każdym biznesie jak będziesz go osobiście pilnować i angażować się to oczywiście jest szansa na zyski (oczywiście nie licz na miliony).
Tak jak wspomniałem zaleta tego biznesu jest niska inwestycja i zerowe koszty zakupu towaru, towar cały czas jest własnością firmy butik a ty otrzymujesz po miesiącu czasu prowizję od obrotu ( wysokość tej prowizji podobny jest do tych w innych sieciach jaki nie będę pisał bo to już pewna tajemnica biznesowa ale jak ich zapytasz zapewne bez problemu otrzymasz tą informacje )
Witam,
jakie sa wasze doświadczenia z ta siecią?
Czy może ktoś z Was napisać jaki ma średni utarg dzienny/miesięczny?
Pozdrawiam
Czyżby żaden z kontrahentów nie chcialby podzielić sie wiedza w tym temacie?
Ja mam bardzo dużo do powiedzenia na temat tej firmy!
Przez kilka lat prowadziłam sklep Butik. Przez ich umyślne działanie zostałam zmuszona do zamknięcia sklepu, a przy okazji okradziona z moich pieniędzy. Takich osób jak ja jest dużo więcej i jestem z nimi w kontakcie.
Gdybym wiedziała wcześniej jak się zakończy współpraca, to bym 65 tys zł wyrzuciła do śmietnika i na jedno by wyszło.
W nawiązaniu do powyższego OSTRZEGAM wszystkich Państwa przed podpisywaniem umowy z w/w firmą. Marzenie o posiadaniu własnego sklepu Butik może się okazać ruiną finansową.
Butik wygląda biednie. Nie podoba mi się.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.