Forum: Skład opałowo-węglowy - dom i ogród 51
Witam serdecznie
Mam prośbę do wszystkich którzy mogli by mi pomóc służąc radą.
Zaczynam się bardzo poważnie zastanawiać nad założeniem składu opałowo - nawozowego.
Dodam może że pochodzę z województwa łódzkiego.
Próbowałem uzyskać trochę informacji na temat takiej działalności w okolicznych składach, jednakże ludzie jak to ludzie:) nie chcą udzielać informacji, bojąc się konkurencji - niestety samo życie.
Czy jest jakaś życzliwa osoba, która pomogła by mi zdobyć takie informacje i służyła prawdziwą radą na temat składu węglowego - opałowego lub nawozowego?
Był kiedyś taki forumowicz
kostek.29
który proponował pomoc w tej sprawie takim \"zabłąkanym\" jak ja.
Bardzo proszę o jakieś fachowe porady specjalistów którzy już coś takiego prowadzą.
Podaję swojego maila: piotrekg2009@o2.pl , jeżeli była by taka osoba proszę do mnie napisać, a ja skontaktuję się z taką osobą.
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam Piotr
Witaj. Co kontkretnie chciałbyś wiedziec?
Dowiedz sie jakie ceny oferują w oklicy dostawcy. Wyslij ofertywspólpracy do ewnetualnych kontrahentów, policz koszty.
Większość zależy od budżetu. Posadzki samopoziomujące zawsze będą w cenie ale wykonanie może okazać się zróżnicowane więc radzę dobrze przeanalizować rynek.
Teraz kopalnie planuja sprzedaż w sieci bez posredników.
Kto kupuje dużo bedzie miał lepsze ceny, jak z konkurencją?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.