Forum: Sklepy abc - informacje o sieci - art. spożywcze i przemysłowe 138
Witam, chcę dołączyć do sieci sklepów abc , jednak nigdzie nie mogę znaleźć podstawowych informacji. Napisałem do nich maila ale jest cisza.
Jeżeli ktoś coś wie o sklepach abc proszę o info.
Interesuje mnie przede wszystkim informacje na temat:
-jaki jest wkład własny na stronie pisze że 0zł ale ja w to nie wierze bo w życiu nic nie ma za darmo
- kto znajduje lokal czy to abc się tym zajmuje i wskazuje konkretną lokalizacje czy to ja mam znaleźć ?
- kto dostarcza towar do sklepu oraz kto zajmuje się wyposażeniem sklepu?
- jaki procent od dochodów miesięcznych muszę przekazywać abc?
Znalazłam coś takiego. Proszę zajrzeć tam.
http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/siec-abc-liczy-5-tys-placowek-w-tym-roku-przylaczyla-350-nowych,24728.html
Dziękuje za odpowiedź tylko nadal nie wiem kto ma znaleźć lokal. Jak wygląda tak z grubsza franczyzna czy podpisując z nimi umowę muszę coś im co miesiąc płacić czy tylko mam prowadzić ten biznes który wybiorę według ich zasad i nic więcej?
W tym abc niby jest opłata za marketing 200 zł co miesiąc i to by było tyle z opłat w tej franczyznie? Najlepiej jakby odezwała się do mnie osoba co prowadzi taki sklepik abc bo tak to na razie mogę tylko gdybać.
Witaj.Podpisujac z nimi umowe placisz im te 200 zl. za to masz dodatkowy rabat biorac od nich towar,bodajze 2 albo 3 %. Towar sam przywozisz.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.