Forum o artykule: Freshmarket jak świeże bułeczki 138
Nie żebym bronił FeshMarketu, bo nie mam w tym żadnego interesu, ale ....
1) co potwierdza fakt, że kabanosy te zostały zakupione w sieci sklepów FreshMarket?
2) co potwierdza fakt, że prezentowany stary kabanos pochodzi z paczki, którą widać na zdjęciu?
3) patrząc na opakowanie kabanosów i tego jednego nieszczęsnego należy z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że tylko ślepy by nie widział, w takim opakowaniu jednego kabanosa, który wyróżnia się wyglądem na tle pozostałych
Jak dla mnie bardzo naciągane!
Z tej żabki to najlepsza jest ta laska:):)
Witam! W mojej dzielnicy Gdańsk- Brzeźno powstał niedawno freshmarket i do tej pory byłam zadowolona z obsługi ( dość módy personel) i z produktów.
Dzisiaj moja 9-letnia córka poszła kupić sobie coś słodkiego. Otrzymała na zakupy 50 zł.
Zakupy były na kwotę 15 zł. Panie tłumacząc się,że nie mają jak wydać wydały jej resztę w postaci 10-20 groszówek. Otrzymała drobne w woreczku.
Ktoś mógłby polemizować, bo przecież drobne to też pieniądze. Dziecko jednak przyszło z płaczem , bo przecież nie było w stanie sprawdzić czy panie wydały jej resztę dobrze.
Jestem ciekawa czy postąpiłyby tak samo z dorosłym klientem?
No cóż małemu człowiekowi można wszystko wcisnąć. Z drobnymi zawsze jest kłopot.
Poszłam to wyjaśnić i przy mnie dorosłemu klientowi wydawały normalne pieniądze.
No cóż brak profesjonalizmu i szacunku do klienta to jest moja opinia o tym sklepie w Gdańsku- Brzeźnie.
Sklep tylko stracił klienta, bo nie ufam już osobom tam pracującym. Będę na zakupy chodzić do konkurencji.
Kolo mnie takze jest freshmarket. Niby fajnie ale ceny jak w najdrozszych delikatesach, towaru malo, najgorzej z pieczywem, czesto malo i twarde. Jedyny plus to to, ze otwarty w swieta. Ale z tego co slyszalem beda zamykac po roku bo sie nie oplaca.
ja uważam ze sklep to nie bank, to ze personel (co z tego ze młody) nie mial drobnych to nie grzech! sam nieraz widze jak do sklepu przychodzi ktos robiący zakupy za pare zł a placi stówa... nech sie nazbiera takich osób kilka na godzine i kasetka bez drobnych gotowa, pracowalem w sklpie i wiem jakie czasem bezmuzgi przychodza ! wstyd mi za was, a to ze dzieciak dostal drobne... no coz na kazdego moglo trafic,wychowujech dziecko na debila spolecznego, przeciez nic sie nie stalo, sama pewnie siedzisz za biurkiem i przekladasz papierki albo dzwonic do ludzi z super oferta, wszedzie sa tylko ludzie i trzeba troche pomyslec zamim sie cos napisze, milo
ci teraz jak ktos ocenia Twoje postepowanie zupelnie
cie nie znajac???
No cóż środek płatniczy, jeżeli nie miały innej opcji, nie sądze by zrobiły to umyślnie :/
Gdańsk Morena - dzieją się bardzo dziwne rzeczy, personel jest zmieniany co tydzień/dwa nie wiem o co chodzi, ale mówi się, że szefowa jest nienormalna..więc pewnie chodzi o niewypłacanie kasy albo \"nieatrakcyjne warunki pracy\"
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.