Forum: Punkt przesyłek kurierskich - usługi dla konsumentów 47
Akurat z nimi nie miałam do czynienia, ale mam znajomego z branży, który jest podpięty pod franczyzę mail boxes i na szczęście nie ma takich kłopotów. Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie często nie nawet nie fatygują się, żeby dokładnie porozmawiać z franczyzodawca, a potem mają kłopoty. Dwa, że niektórzy niestety też nie mają jasno sprecyzowanego modelu biznesowego, co powoduje komplikacje.
warto w to sie pchac? jaki broker najlepszy pakersi epaka czy ship center?
A ja szczerze polecam firmę Pakersi jako franczyzę. Moim zdaniem to najlepszy wybór z jednego powodu. Mają mają najniższe ceny dla franczyzobiorców w porównaniu z konkurencją. Sprawdzałam wiele firm z branzy logistycznej i tutaj oni wypadają najlepiej.
Z tym, że DHL bierze dodatkowo za odbiór paczki 8zł:) nie opłaca się!!!
Takich punktów jest już bardzo dużo, wydaje mi się, że otwieranie takich punktów ma już tylko sens w mniejszych miejscowościach...
Epaka.pl strzezcie sie jak ognia , 2gi tydzien czekam na paczke i nie ma jej.
Nie polecam!!!!!
Wracam do pytania, które tu już padło.
Gdzie tu jest pole do biznesu w punktach stacjonarnych, skoro mogę zamówić kuriera przez jedną z wielu stron on-line w podobnej a nawet niższej cenie?????
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.