Forum: Zabiegi laserem depilacja w Poznaniu - beauty i fitness 24
Gdzie najlepeij się udać na takie coś na terenie Poznania?
Rozumiem, że nie pytasz, gdzie najlepiej ogolić nogi, tylko gdzie założyć w Poznaniu taki biznes??? Na pewno nie w centrum handlowym, bo to nie ten rodzaj lokalizacji - lepsze są nowe, duże i bogate osiedla oraz miejsca blisko centrum miast, ale niekoniecznie w samym centrum, zeby podołać czynszowi...
Jeżeli zależy Ci na skutecznej depilacji proponuję poszukać takiego gabinetu depilacji laserowej jak łódźki Laser Glamour. Nowe włoski pojawiają się coraz rzadziej i są mniej widoczne. Po cichutku liczę na to, że w końcu pozbędę się ich zupełnie:) Pozdrawiam
W Poznaniu wszystkie najlepsze gabinety zarejestrowane sa w wyszukiwarce LadyTime.pl Wyszukue się po rodzajach zabiegów i miastach w których są gabinety. Udziela tez znacznych rabatów klientom zamawiajacym przez wyszukiwarkę.
Podbijam. Jaki salon polecacie?
Ja ostatnio się wybrałam na taki zabieg. Było to moje drugie podejście do trwałej depilacji. Pierwsze było 2 lata temu jak poszlam na IPL. Nie polecam bo zabieg nie daje dobrych efektów oraz jest bolesny. Nie usuwa wszystkich włosków. Obecnie jestem z efeków o wiele bardziej zadowolona. Zdecydowałam sie na laser diodowy IPL. Chodzę na to na Kochanowskiego w Poznaniu. Już praktycznie nie mam włosków na nogach. Opłaca się wykupić od razu cały pakiet zabiegów depilacji bo wtedy jest taniej.
Najlepiej podzwonić po gabinetach kosmetycznych i zapytać o oferty depiliacji laserowej, oraz o używane lasery
NIe znam takich miejsc, ale pewnie łątwo je znaleźć w internecie.
nie każdemu pisana jest taka depilacja, ja wiem na pewno że na mojej wyjątkowo wrażliwej skórze na pewno powstałyby bolesne podrażnienia.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.