Forum: Wydawanie książek dla dzieci – bajeczny interes - art. dziecięce 13
Czy jest na tym forum ktoś kto w końcu odpowie na to zasadnicze pytanie - Kto zajmie się sprzdażą książek które wydrujuje biorca licencji?
Ja już wiem kto będzie sprzedawał te książki ... w sumie wcześniej się domyślałem :))) .... ale teraz po zapoznaniu się z ich ofertą, "prawie" na 100% mogę powiedzieć, że książki będzie sprzedawać ..... uwaga .... już za chwileczkę .... już za momencik ....... jeszcze chwila niepeności ..... oczywiście, że BIORCA!!!!
Każdy kto ma co do tego wątpliwości powinien zapoznać się z ofartą zanim zada głupie pytanie - Lechu
Jestem bardzo zainteresowany ofertą Modrego Słonia, bardzo proszę o kontakt kogoś kto już się tym zajmuje. bartektyn@interia.pl
Pozdrawiam Bartek
TEL KOM. 691 663 505 LUB EMAIL.
- czy sam kupiłbym taką książkę swojemu dziecku
- czy ludzie dużo kupują i czytają książek
- czy mam w sobie tyle samozaparcia żeby chodzić "od drzwi do drzwi" i sprzedawać ten produkt (oczywiście to pytanie dotyczy osób które nie wspóracują z księgarniami)
- czy wogóle wiem o co chodzi w tym biznesie książkowym (jak widać ze wcześniejszych wypowiedzi nie wszyscu są do tego gotowi)
- trzeba zrobić sobie kalkulację: inwestycja, koszty, zysk itd
- ile naprawdę a nie tylko w teorii uda się sprzedaż książek (proponuję popytać znajmowych, rodzinę czy kupiliby coś takiego) itd
Prosze o dane kontaktowe kogoś kto wszedł w omawiany interes. Ja jestem tym zainteresowany ale nurtuje mnie pytanie wyglądu estetycznego książki.
Pozdrawiam
Kiedy mała dorosnie bedzie sama prowadziła tą mała firemke. Jej książka strasznie sie podoba a przygoda nie jest infantylna.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.