Forum: Jaka drukarnia online? - usługi dla biznesu 65
Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę www.apla.eu/oferta - firma działa kompelskowo, zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju reklam i materiałów promocyjnych, aranżacją wnętrz biurowych, zarządzaniem procesami brandingu i rebrandingu. Mają siedzinę w Łodzi, ale działają na terenie całego kraju.
Również szukam
Jak ostatnio przypiliła mnie sytuacja to zleciłem wydruk materiałów promocyjnych drukarni internetowej Designer. Po raz pierwszy korzystałem z usług zamawianych drogą internetową i na całe szczęście trafiłem do uczciwej i profesjonalnej drukarni.
Fajnie, dużo konkurencyjnych ofert do porównania, to pewnie ceny też niskie. Ze swojej strony dodam jeszcze ofertę Printum wydruk wizytówek u nich wyjdzie naprawdę tanio.
Godną polecenia drukarnią jest Techprint. Oferuje ona wydruk wizytówek, ulotek, plakatów, teczek i wiele innych. Każda firma może liczyć na specjalnie dopasowaną do siebie ofertę, trzeba tylko zadzwonić i zapytać. Drukarnia szybko realizuje zamówienia, przy czym przykłada dużą uwagę do jakości. Warto wziąć ją pod uwagę przy wyborze.
My robimy zamówienia na druk przez stronę drukarnia-prudnik.pl już dłuższy czas i mogę ich polecić. Mają atrakcyjne rabaty dla agencji reklamowych, ale i bez tych zniżek ceny są przyzwoite. Inna sprawa, że to wyjątkowo wygodne rozwiązanie – wygodne zamówienie online, szybka dostawa kurierem, sprawny kontakt z obsługą.
Kojarzę, że CEWEFotoksiążka prowadzi również druk ulotek i plakatów, ale ma na to oddzielną stronę www niż na fotoprodukty.
Też szukam czegoś niedrogiego i sprawdzonego
Teraz, bardzo dużo rzeczy można wydrukować online, nie trzeba szukać drukarni stacjonarnych. I na pewno koszt jest dużo mniejszy.
Dobry wieczór,
rozważam podjęcie współpracy z magazynem "Jego Ego", dlatego szukam osób, które mają doświadczenie z tym wydawcą. Proszę o informacje, czy franczyza się opłaca i jakie są realne koszty inwestycji. Czy w przypadku, gdy nie znajdzie się wystarczającej ilości reklamodawców, istnieje przymus płacenie kolejnych kilku tys. za skład i druk następnego numeru miesięcznika? Co Państwo sądzą o tego typu biznesie? Będę wdzięczna za wszelkie dobre rady.
Szanowni Państwo,
Oferuję profesjonalne doradztwo finansowe osobom zainteresowanym franchisingiem. Pomagam w zdobyciu środków na otwarcie działalności, dalszą inwestycję lub zamieniam aktualne zobowiązania na tańsze.
Kluczowymi produktami, z których korzystają moi Klienci to:
- kredyt gotówkowy do 200 tys. PLN bez zabezpieczenia
- kredyt inwestycyjny z zabezpieczeniem hipotecznym do 30 mln PLN
- kredyt obrotowy lub kredyt w rachunku na bieżące wydatki firmy
W razie pytań jestem do dyspozycji pod danymi kontaktowymi poniżej.
daniel.zarzecki@db.com
Tel. 533 383 003
Z wyrazami szacunku
Daniel Zarzecki
Mobilny Doradca Kredytowy
Jakoś nigdy nie przyszło mi to głowy skorzystać z usług takiej drukarni internetowej, a przecież to takie proste!
Ja zazwyczaj korzystam z lokalnych drukarni.
www.grafinia.pl to super sklep z fototapetami. polecam
Jeśli chodzi o rynek drukarni internetowych, to ja ze swojej strony mogę polecić firmę „drukarniaonline.pl”. Przede wszystkich z uwagi na jej stosunek do klienta, który jest traktowany z szacunkiem i otwartością. Takich firm to dzisiaj ze świecą szukać i naprawdę jestem zadowolony z ich usług. Poza tym mają przystępne ceny i drukują szereg rzeczy: od ulotek po foldery
Najlepszą drukarnią online jest A3extra. Spotkaliście się może już ich ofertą? Jeśli nie, to koniecznie zajrzycie na ich stronę. Wykonują nadruk, jaki tylko sobie zamarzymy i dodatkowo jeszcze można wybrać sobie technikę, jaka nas interesuje. Zamówienia realizowane są szybko i dobrze.
Sprawdź firmę centrumdrukowania
Ciekawa opcja, ale czy rzeczywiście taka warta uwagi? Można coś więcej o niej się dowiedzieć?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.