Forum o artykule: Tańsze zakupy w USA 65
Ciekawa sprawa.
Sama miałam już okazję korzystać z usług USBOX i jestem bardzo zadowolona. Każdorazowo przy zamówieniu, robię sobie wycenę na https://www.usbox.pl/formularz-wyceny/?type=1
dzięki czemu znam szacunkowe koszty. Jest to na pewno bardzo wygodne, a zarazem nie wprowadza klienta w błąd, ponieważ nie ma mowy o ukrytych kosztach.
Myślę, że to świetna wiadomość. Trzeba redukować koszty.
W końcu zakupy ze Stanów będą bardziej przyjazne:)
zakupy w USA - wielie mi halo :)
Chodzi o zakupy detaliczne czy duże transporty?
Tańsze zakupy w USA
- Wprowadzamy nową usługę – Ebox, dzięki której polski kontrahent będzie mógł robić zakupy w amerykańskich e-sklepach bez przepłacania za transport i korzystania z firm, które pobierają nieistniejące opłaty lub procent od wartości sprowadzanego towaru – mówi Łukasz Osyra, specjalista ds. sprzedaży MBE. – Chcemy również rozwinąć naszą działalność online, czyli drukarnię internetową i wysyłki kurierskie.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.