Forum o artykule: Jogurtowe kafejki 1475
W końcu ktoś otworzył coś innego niż ciastkarnia lub przeciery z owoców. Jestem pełem podziwu dla pomysłu. Nareszczie można usiąść w niezadymionym pomieszczeniu i zjeść jakis dobry INNY smakołyk przy dobrej muzyce. Jednym słowem brawo. Tym bardziej ze w chwilio obecnej jogurt zrewoucjonizował rynek! Jeszcze raz gratulacje
Co do nachalnej reklamy - gdyby było tak jak mówisz, wątki które odszukałeś na forum pełne byłyby informacji o tym, że jogurty są super albo znajdowałby się w nich numery telefonów pod które trzeba się zgłosić żeby stać się szczęśliwym posiadaczem czegoś tam.
Ale nie o rozwój mi chodziło...
Pozdrawiam.
Nie wiem co masz do Yogen Fruz, a nie chce mi się tylko po to żeby wdawać się w jakąś jałową dyskusję szukać na tym portalu wypowiedzi większości przedstawicieli innych sieci którzy w podobny sposób obwieszczają swoje plany na kolejne lata. Przytoczony przezemnie wcześniej cytat przedstawiciela YF (dotyczący lokalizacji) świadczy jedynie o tym, że nie chcą na siłę budować wielkiej sieci, w której 90% lokali będzie do zamknięcia (przykład Multisoftu).
Zaintersowany twoimi wypowiedziami poświeciłem trochę czasu na przeczytanie wszystkich tekstów o tej sieci, i muszę powiedzieć że są moim zdaniem wporządku - nie owierają lokali własnych tylko franczyzowe i biorąc ten parametr pod uwagę należy mówić że mają największy współczynnik otwarć wśród sieci gastronomicznych franczyzowych w Polsce.
Nie doszukałem się również informacji o tym że któryś z punktów franczyzowych tej sieci został zamknięty.
Stosując twój sposób pojmowania świata, odbieram twoje wypowiedzi na tym forum w tym temacie jako formę reklamy, w myśl zasady - "dobrze czy źle ważne że mówią" i co ty na to?
Jogurtowe kafejki
Yogen Fruz uruchomiła również nowy punkt w otwartym w połowie listopada Starym Browarze – największym centrum handlowym w Poznaniu. Obecnie posiada 23 lokale – wszystkie franczyzowe. Maciej Golnowski zapowiada dalszy dynamiczny rozwój sieci: - Nie brakuje nam franczyzobiorców, nadal wielu oczekuje na przystąpienie do sieci. Problem stanowią jedynie dobre lokalizacje. Prowadzimy rozmowy na temat naszych punktów we wszystkich nowo otwieranych centrach handlowych. Niestety czasami czynsze za najem są zbyt wygórowane.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.