Forum: Potrzebuję sensownej porady 1475

Katia 11.06.2004 *.ckd38.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dysponuję kapitałem, który chciałabym zainwestować w otwarcie jakiegoś własnego punktu franchisingowego. Szukam takiego systemu, który pozwoli mi zarobić więcej niż 2000 PLN miesięcznie, czyli tyle, ile wynosi średnia płaca. Czy macie może jakieś pomysły w jaki system warto zainwestować? Ile trzeba zainwestować, żeby osiągnąć miesięcznie tyle, ile napisałam? Dodam, że nie mam dotychczasowego doświadczenia w dziedzinie franchisingu, lecz ogóle, w administrowaniu firmą.

Igor 12.06.2004 *.chm120.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jest wielu ,którzy mają podobny problem .

Katia 12.06.2004 *.clp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

Czy w takim razie nikt nie podpowie mi nic sensownego?
PS. Zapomniałam dodać, że chodzi mi o Warszawę i okolice

qq 13.06.2004 *.NAT-3.autocom.pl

jaką kwotą dysponujesz ?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.