Forum: Okazja - outlet odzieżowy - moda 130
Nie odradzam raczej ostrzegam, ale jeśli ktoś aż tak lubi ryzykować swoimi ciężko zaoszczędzonymi pieniędzmi jego wybór. Pozdrawiam
Ot, kolejna hurtownia pod szyldem franchisy...
Apelowałem kiedyś do redakcji forum o usunięcie z katalogu systemów franchisowych "sieci" SNC - pewnie nie moja zasługa, ale już ich nie ma... :)
Miałbym mały postulat w sprawie "Okazji"... :)
I będąc "przy temacie" - Shop Pracz - czy redakcja w dalszym ciągu woli pieniądze za reklamę od rzetelnej informacji?
Prawde mówiąc dziwie sie,że jeszcze ta sieć jest w katalogu...czyzby redakcja wolała pieniadze za reklame niż dobre imie portalu...?Takie podejście daje do myslenia( mysle,że nie tylko mnie ale wielu osobom znajacym sprawe i odwiedzającym ten portal) Pozdrawiam
Jak dawno....?
Ile niepochlebnych opinii tu przytoczono?
Czy sprawdziliście firmę pod kątem zasadności wpisu do katalogu firm franchisowych? Powtarzam FRANCHISOWYCH...
Ale niech tam, reklama =kasa - klient płaci klient wymaga..... :(
Taki Shop Pracz - też będzie, między innymi dzięki waszej reklamie, zbijał kasę na naiwnych biednych ludziach, mających zapał do prowadzenia własnego biznesu i uciułane kilka tyśięcy zł - których strata często ich rujnuje.....
A po jakimś czasie ze zdziwieniem napiszecie.... Shop Pracz? to nieporozumienie, już ich nie ma w katalogu....
chcialbym sie odniesc do wypowiedzi pana pani alicji i norbi ktory wyslal te posty z jednego komputera patrz nr ip , jesli dobrze pamietam to glowna przyczyna zamkniecia tego sklepu byla slaba lokalizacja ,inaa przyczyna to naszym zdaniem zbyt jednorodny gust odbiorcy ,a moze jego mamy .Na koniec wspolpracy pan alicja zaproponowal mi odkupienie towaru ,kiedy odmowilem pojawily sie posty.
natomiat jesli chodzi o sklep w lublinie to pani ktora prowadzila ten sklep przestala byc nasza partnerka na zasadzie wylacznosci byc moze towar chinski ktory wprowadzila do sprzedazy sprawial takie wrazenie.
Pytanie do administratora portalu - dlaczego wszystkie krytyczne wypowiedzi na temat sieci sklepów Okazja są skrzętnie usuwane ? Czyżby cenzura wróciła ? Dla postronnego obserwatora cała ta dyskusja jest po prostu niezrozumiała . Zostają tylko jakieś wyrwane z kontekstu polemiki właściciela . Zwracałem już na to uwagę . Pozdrawiam .
panie tomku widac che pan powrocic za kratki ,
jesli kogos interesuje historia bylej pracownicy ktora z konkubentem probuje robic konkurencje w taki sposob prosze o kontakt
Witam
czy jest ktoś kto współpracuje z siecią Okazja a jeżeli tak to czy to jest opłacalne, jak wygląda sprzedaż ich towarów i w ogóle współpraca?
Witam. Czy cos sie moze zmienilo ? JEst moze ktos w stanie cos wiecej powiedziec na temat tej sieci ? Jezeli sa to informacje nie na forum, prosilbym o kontakt - butche@wp.pl
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.