Forum: PF Mieszko 1475

Wojtek 02.06.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Strategia Mieszka polega chyba na braku strategii - ja na poczatku też trafiłem na nich i też mi odmówili - lecz potem znalazłem GROSIKA i teraz na luzie zarabiamy taka kasę, że klękajcie narody ! GROSIK rulez !

miki 03.06.2004 *.pa125.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

to jest dla DORI >>>> skontaktuj się z 504136330

artur 03.06.2004 *.ahf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

lepiej dac sobie spokój z Grosikiem teraz zmienili firme na sp z o.o i olewaja klijentów a reklamacji mają tyle w Kielcach ze aż strach]

Adam 03.06.2004 *.ahf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zgadzam się z klijentem który ma punt w Kielcach ja mam punk Grosik i chyba zrezygnuję reklamacje są naprawde częste i arogancja pracowników biura jest straszna niektóre reklamacje są od miesiąca nie załatwione a klijenci chą mi głowe urwać . W kielcach ukazał się w gazecie artykół na temat Grosika pod tytułem Marny GROSIK o tym jak olewają klijentów dlatego trzeba się bardzo zastanowić nad współpracą z GROSIKIEm

BeNeK 03.06.2004 *.pe152.belchatow.sdi.tpnet.pl

a czy nie lepiej założyć samemu taką agencję jak grosik?oczywiście na wysokim poziomie i samemu odpowiadać za rachunki.można przecież dogadać się z jakimś bankiem i robić przelewy np.za 50 groszy,a od klienta kasować np.2,50...proszę o opinie na maila..ja myślę o czymś takim..biuro@narutowicza.com

ilona 03.06.2004 *.pd66.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

Proszę o szczerą wypowiedz na temat ilości klientów w ciągu dnia. I proszę PH Mieszka i Grosika o nie wypowiadanie się na ten temat, bo i tak ich wypowiedzi są tendencyjne i trochę infantylne! Dziękuję

Dori 03.06.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Dzięki za numer Miki tylko do kogo on jest? Chciałabym wiedzieć z kim będe rozmawiać.

ALEX 03.06.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

Dori nie dziękuj miki za numer bo to jest numer do takiej samej firmy jak mieszko czy grosik a w tych firmach jest problem z przelewami i zawsze będzie .Serio znam sie na tym. Kochani rozsądek do gory

Tato 04.06.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Złośliwość i pomysłowość zdesperowanych agentów PKO nie zna granic. Sam prowadzę Grosika ale daleki jestem od rezygnowania. współczuje Kielcom, że z powodu opóźnienia kilku wpłat (nie wierze,że nie zrekompensowanych klientom przez firmę)ktoś życzliwy poleciał z tym do pismaków.

iwona 04.06.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

do Tato. Prowadzę parę Agencji PKO BP SA.Nie jestem zachwycona ilością operacji w nich, ale tez nie obwiniam o ich spadek działalność Mieszka czy Grosika.Napewno mają w tym swój udział.Ale golnie-LUDZIE NIE MAJĄ PIENIĘDZY !!!! I choć nie jestem sfrustrowanym agentem pko - przyznam , ze w mojej okolicy również było pare afer z Grosikiem i Mieszkiem.Przykro mi Tato, ale taka jest prawdda.

wojtek 04.06.2004 *.teles1.verizone.com.pl

Mam przykra wiadomosc dla wszystkich wlascicieli grosikow czy innych agencji.Wlasnie w sejmie lezy juz ustawa pozwalajaca na pobieranie oplat tylko instytucja bankowym miedzy innymi moje rachunki czy unikasa.pozdrawiam

iwona 04.06.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Tak Wojtku...Wiem o tym.I inni naprawde zainteresowani (patrz. nie plotkarze) rowniez.Ale moze byc taz, ze ten temat dyskusji zostanie odsuniety.Mysle o planach rozwiazania Sejmu.

Jan 04.06.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Myślę, że banki już ustawiają się w kolejce do Grosika czy Mieszka, żeby mieć gotową sieć placówek z takimi obrotami. Tu chodzi o miliony dolarów i żadna ustawa tego nie zlikwiduje- może jedynie nadać konkretny kształt tej branży.

jacek 04.06.2004 *.teles1.verizone.com.pl

ta ustawa jest tylko po to zeby lobby bankowe mialo sto procent rynku oplat w polsce a nie jakis tam grosik za dwa lata tych firm juz nie bedzie

Bluee 04.06.2004 *.pe152.belchatow.sdi.tpnet.pl

Witam,A czy nie można uruchomić agencji pod szyldem innym niż PKO? czy inne banki np.Spółdzielczy nie prowadzą agencji?Współpraca z jakimś tam grosikkiem,czy mieszkkiem może być ryzykowna..30% prowizji i opłata za szkolenie 2000złotych to chyba lekka przesada....

DORI 04.06.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Do Miki to powiesz mi do kogo jest ten numer telefonu podany przez ciebie?

ciekawski 04.06.2004 *.bms201.neoplus.adsl.tpnet.pl

co to jest za projekt ustawy, ktoś wie którą ustawe ma nowelizowac...prawo bankowe ????

Bluee 04.06.2004 *.pe152.belchatow.sdi.tpnet.pl

taka ustawa jest możliwa..w takim kraju wszystko jest możliwe..niedługo nie wolno będzie sprzedawać gazet,bo trzeba będzie mieć licencje wydaną przez Gazete ,filmy na dvd też powinny być zakazane,bo nie mamy licencji sprzedaży przez warner brosssss..kuponów z tak.taka i simplusa też nie wolno będzie..bo to kwota do 500 złotych i trzeba mieć licencje, A jak moja matka poprosi mnie,żebym poleciał na poczte zapłacic jej abonament telewizyjny?to co? najpierw po licencje muszę iść???Bzdura..

Rocky 06.06.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Co ty chłopie za głupoty piszesz? Kogo to obchodzi. Przeczytaj temat i wtedy się wypowiadaj!!!

M 06.06.2004 *.amg50.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wprowadzanie coraz to nowych ustawowych licencji, to jakaś totalna bzdura. To nie ma nic wspólnego z wolnym rynkiem i swobodą podejmowania działalności gospodarczej, i jest to znakomita okazja do korupcji. Jeżeli ten projekt ustawy rzeczywiście zmierza do zapewnienia bankom kontroli nad segmentem opłat, to będzie to przykład ręcznego sterowania działalności gospodarczej i monopolizaji rynku, co doprowadzi wszelekie firmy typu Mieszko czy Grosik do upadku. Czegoś takiego tolerować nie można!

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.