Forum: PF Mieszko 1475

Ja 16.05.2004 *.pc217.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl

Dziwne mi się udało

Maniek 16.05.2004 *.tf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

Otworzyłem strone MIESZKO
respek dla tej firmy jedna z najlepszych stron (w porównaniu z wieloma firmami)
strona super

Wojtek 17.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Sądze że taki interes musi przynosić zyski przecież jak by nie był dobry to nikt by nie otwierał tego typu punktów

egnar 17.05.2004 *.pc175.ostroleka.sdi.tpnet.pl

..bardzo fajna stronka-przejrzysta i profesjonalna

pepe 17.05.2004 *.komp06.kknjo.univ.gda.pl

Strona Tak bardzo profesjonalna, 5+
Logo Nie - kiepska jakość. słaba 3

Michał 18.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Zgadzam się z poprzednią osobą. Sadze ze wszyscy ktorzy opowiadają rózne bzdury na temat Mieszka boją sie po prostu konkurencji.

Marek 19.05.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

Płaciłem ostatnio rachunek dokładnie 24-04-04 za telekomunikacje i doszedł dopiero 17-05-05 w Mieszko w Łodzi o mało co chcieli mi telefon wyłączyć , prawie miesiąc szedł. Podobno banki niechca realizować darmowych przelewów firm typu mieszko, grosik tego typu. Nie chce nic miec z tymi firmami wspólnego pięc razy wydzwaniali z tp ,że nie zapłaciłem rachunku.

Michał 20.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Co za bzdury opowiadzasz? To jak wytłumaczysz coraz większą liczbę punktów otwieranych przez Mieszko? Myślisz że opłacałoby się im tak długo przetrzymywać pieniądze?

egnar 20.05.2004 *.pc175.ostroleka.sdi.tpnet.pl

ta sytuacja(feralny 23-24.03.04)to wyjątek.
Bank już za to przepraszał firmę Mieszko.

Po prostu czasem w nawet najbardziej doskonałym trybie coś pójdzie nie tak.

Norbert 20.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Tylko czy ludzie zaufają ponownie Mieszko. Przeciez ta marka jest mało znana.

M 21.05.2004 *.jr22.neoplus.adsl.tpnet.pl

Oj, naczytałem się na tym forum, że aż mi się włosy jeżą na głowie, bo właśnie mam zamiar podpisać umowę z Mieszko, a tu zostałem tak zdeprymowany, że teraz to już sam nie wiem co robić, ale przynajmniej wiem o co tu z grubsza biega, może uniknę paru błędów... :). Chętnie nawiążę kontakt z osobami prowadzącymi punkty Mieszko - moje gg 6344978. Pozdrawim wszystkich.

Karol 22.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Mi się wydaje że tej firmie nie zalezy na otwieraniu kolejnych punktów. Mam lokal, byłem zainteresowany otworzeniem punktu, kontaktowałem sie z dyrektorem regionalnym. Tylko stwierdził ze w tym miescie co ja chcialem otwierac , ktos inny ma zamiar otworzyc wiekszą ilosc punktów i na razie pertraktuje z ta osobą. A do mnie odezwie sie wkrótce. Co to za dziwna polityka. skoro mam kase i lokal to czemu im nie zalezy!!!

Paweł 27.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

To która w końcu firma jest lepsza??

yacabo 30.05.2004 *.gwardii-gw.bmj.net.pl

... ze trzy miesiace temu dzwonilem do Mieszka... ze jeste zainteresowany, mam kase i lokal. Rozmawialem kilka razy. Ostatecznie stanelo na tym ze w woj. Slaskim nie chca otwierac... i co dalej?

Michał 30.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Im chyba nie zależy na nowych punktach. Tylko po co się oglaszaja w tym vortalu

Konrad 02.06.2004 *.ow38.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam.
Prowadzę Agencje PKO BP, i z zaciekawieniem od kilku miesięcy przyglądam się dyskusjom na forum. Niesmaczne jest to, że dochodzi do dyskusji na tak niskim poziomie (mam na myśli wzajemne pretensje obu firm), ale nie o tym chciałem tu pisać. Działalność tego typu jest strzałem w dziesiątkę. Czasy, kiedy klienci będą realizować wszystkie płatności poprzez bankowości elektroniczną, są tak odległe, że jeszcze długo będzie miejsce dla Grosików, Złotówek, Mieszków i innych. Problemem jest psucie rynku przez nieodpowiedzialnych ludzi liczących na szybki zysk. W związku z tym nie mam zamiaru wiązać się z żadnym z istniejących przedsiębiorców, i przekształcę własne punkty ( współpraca z PKO staje się coraz bardziej uciążliwa - brak jakiegokolwiek wsparcia i elastyczności, no może z wyjątkiem kilku sztuk plakatów na miesiąc ). I myślę, iż każdy mający jakiekolwiek pojecie o mechanizmach funkcjonowania tej branży, powinien budować markę sam dla siebie, a efekty przyjdą bardzo szybko. Warunek jest oczywiście jeden, zarabianie wyłącznie na prowizji…..
Pozdrawiam

JIM 02.06.2004 *.pc150.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

do Yacabo - jeżeli nadal marzysz o własnej firmie to chyba mogę Ci pomóc, podaję namiary - 0504136330. Życzę owocnych połączeń.

JIM 02.06.2004 *.pc150.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

do....KAROLA >> przeczytaj anons do Yacabo..........

iwona 02.06.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Konrad...Dziekuję, za wypowiedz.Tez prowadze parę agencji PKO BP SA.I dygresja o plakatach bardzo mnie rozbawiła, jest naprawdę trafna.Na tym forum pisza, miedzy innymi, o moim miescie, o rzeczach dziejących sie parę metrów ode mnie.Nawet faktycznych.Badz tez nie.Jeszcze raz dziekuję.

Dori 02.06.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Czy ktoś w końcu się ze mną skontaktuje w celu otworzenia punktu MIESZKA co się dzieje z ta firmą!!! Czy wszystkich tak "zlewają". Jaką oni mają strategię???

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.