Forum: Moodo - czy warto inwestować? - moda 130
prosze o podpowiedźź, czy warto otwożyc sklep modo w 80tys mieście??? może ktoś mi podpowie, czy jest to dobry interes???
pozdrawiam!!!
Ja mam bardzo dobre zdanie o Moodo. Na dzień dzisiejszy ich franczyza rozwija się doskonale. A to że gdzieś się toczy remont nie znaczy że się likwiduje.
Obrót uzależniony jest także od miasta jego wielkości no i miejsca w którym znajduje się sklep. Fajnie jest wejść w firmę która ma już wyrobioną markę, a Ty pewność że z tą marką nie zgniesz. Kwestia jeszcze kosztów związanych z rozpoczęciem współpracy z taką firmą. Są na pewno X razy większe od przykładowego Moodo. No i jeszcze pozostaje pytanie czy lokal który posiadasz jego wielkość, układ, lokalizacja spodobają się gościom którzy przyjadą do Ciebie na rozpoznanie. I tak naprawdę jest tak że to Ty chcesz z nimi współpracować a nie oni z Tobą. Moodo na rozpoczęła swój rozwój. Nie ma tak dużych wymogów związanych z współpracą jak inne firmy które są na rynku rozpoznawalne. Pierwszy raz z Moodo spotkałem się w Avanti, no co mnie cieszy cały czas ich tam spotykam. A taka reklamka mało nie kosztuje. Wybór i decyzja zawsze należy do Ciebie. Pozdrawiam!!
Ja nie mówię że ta firma jest zła bo przestałem sie nią interesować kiedy wybrałem inną markę. A w tych miastach sklepy zamknęły się na 100%. A te 50tys. obrotu to wcale nie taka prosta sprawa w lokalu ok. 50m2 bo takiej wielkości są sklepy Moodo. Trzeba mieć naprawdę super lokalizację i bardzo handlowe średnie lub duże miasto. Pozdrawiam, i zyczę Wesołych Świąt.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.