Forum: Myjnia samochodowa z dojazdem do klienta? - usługi dla konsumentów 47
Jakoś nie wyobrażam sobie myjni z dojazdem do klienta - co czyścić na parkingu pod blokiem auto - obok ulica przejeżdzają samochody, nie da się spokojnie przejść, ani zaparkować. Chyba mniej roboty jest jak człowiek do zwykłej myjni podjedzie.
Myślę, że taka myjnia jest bardzo opłacalna. Ostatnio sama korzystałam z podobnej, a konkretniej i czekając chwileczkę na auto rozmawiałam z panami, mówili,że mają mnóstwo pracy i być może będą rozszerzać działalność. Para to swietne rozwiązanie dla alergikó a ich jest coraz więcej przecież.
W zależności jaką ofertę zaproponujesz dla klientów. Ostatnio korzystałam z usług Ecomyjni z Krakowa i jestem bardzo zadowolona z efektu. Korzystają z nowej metody parowej do czyszczenia tapicerek skórzanych i welurowych. Dzięki temu tapicerki szybko schnął a niechciany zapach znika. Ta metoda wyróżnia ich wśród innych myjni. Dlatego najlepiej mieć fajny pomysł na biznes;)
Ja się zastanawiam wraz z mężem nad www.ecomyjnia.pl i w sumie już w 90% jesteśmy na tak. Fajna sprawa i do tego otwarcie myjni pod kauflandem to koło 3.000 zł, a więc nie jest tak dużo. Może macie jakieś doświadczenia jak to działa? W sezonie możnaby świetnie zarobić i szybko by się zwróciła ta zainwestowana kasa.
Mój mąż też się zastanawia nad myjnią. Inspiracje zaczerpnął w Krakowie na ulicy Kościuszki, ponieważ jest tam fajna, szybka i dokładna myjnia www.myjniakrakow.com Mają duże branie i widzę sama, że interes kwitnie. Takie myjnie z dojazdem to już od 3000zł można otworzyć, a tak przynajmniej słyszałam.
Taki biznes to świetny pomysł :)
Wszystkim zainteresowanym otwarciem mobilnej myjni parowej ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ Z ECOMUJNIĄ KATOWICE. Brak profesjonalizmu. Wszystko dobrze do momentu zakupu maszyn. Później to już brak słów.
Uważam, że taka myjnia z dojazdem do klienta to całkiem dobry pomysł na biznes. Klient oszczędza czas na dojazd do myjni, a świadczący usługę nie musi posiadać lub wynajmować pomieszczenia. Problemem może być to, że nie wszędzie można myć samochód pod chmórką.
Trochę bez sensu mi się wydaej ten pomysł. Nie wszędzie można myc auto, to raz. Poza tym nie wiem, często korzystacie z myjni? Ja maksymalnie raz na pół roku, jeżdżę sobie do sprawdzonego lakiernika Pietrzyckiego, tam mam mycie w cenie konserwacji i to mi wystarczy :)
A to ciekawe! Nie spotkałam się jeszcze z taką formą myjni. Bardzo mnie to zaintrygowało.
Witam, posiadam w leasingu nieco ponad roczne maszyny oraz auto Mobilnej Myjni Parowej. Jeśli byłby ktoś zainteresowany, chciałby ktoś nabyć proszę o kontakt tel. 537 721 707.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.