Forum: Perfumy na mililitry - kosmetyki, biżuteria, upominki 40
Dla zainteresowanych przesyłam kopię listu jaki od Ciebie dostałam 06.09.2004
Szanowna Pani,
Jestem dziennikarzem polskiej edycji BusinessWeeka. Przgotowuję artykuł o franszyzie i Pani opinie z forum potwierdzaj± teze artykułu - że w sieciach nie jest różowo i czasm, żeby zarobić trzeba kombinować. Prosiłbym o kontakt w tej sprawie - gwarantujemy Pani pełn± anonimowo¶ć.
Radosław Omachel
\"BusinessWeek\" edycja polska
Al. Jerozolimskie 123a
02-017 Warszawa
tel: 022 529 12 00 lub
0-601 351 372
Padły poważne zarzuty
A ten kolega dziennikarz to straszny chamisko
Jak Pan może opierać się na wypowiedz jednej osoby i to nie wiedzać kim ona jest i czy naprawdę jest czyjimś biorcą
Człowieku puknij się ty w ten tępy łeb
Czy ty wiesz ze przez jedną taka nie koniecznie prawdziwą wypowieć możesz zepsóć opinie całej sieci nie rzadko budowaną przez długi czas
Osle tępy
Malinka nie wysłałeś mu odpowiedz ???
A moze to jakiś oszust zadzwoń do redakcji i się spytaj
Jeśli on jest dziennikażem tej gazety do traci ona u mnie wszystko i spada na same dno czyli ta gazeta nie warto nawe d*** podcierać
Myśle ze redakcja zareaguje i coś zrobi bo to kleska
Nic mu nie odpowiedziałam ale jestem wyraźnie poruszona! Najpierw wysyła mi maila a później wypowiada się na forum w taki sposób, że mnie totalnie to poirytowało. Każdy wypowiada się na formum i dzieli swoimi doświadczeniami ale nie spodziewałam się takiego policzka!Myślałam raczej, że też dowiem się jak innym wiedzie w tej branży...uuuchch ale cóż na tym to widocznie polega. Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie!
PS. Być może teraz ja zbyt pochopnie zareagowałam publikując maila dziennikarza z Buissnesweeka ale zbiezność imion i data wysłania mówiły same za siebie...
Ci, ktorzy chca uzyskac dalsze informacje moga pisac na maila.
ja juz niczego nie kapuje
teraz zdaje się ze anka=malinka czyli ta sama oskba a po drógie zakładanie juz nowych perfumerji nie ma sensu bo te co są chyba już wystarczą i wpełni zaspakajaja rynke to juz przeszłość
moze ci zablokuja konto za głupotę
to ci moze pomoze w rozwiazanu tego trudnego problemu
zmień nick
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.