Forum: Perfumy na mililitry - kosmetyki, biżuteria, upominki 40
Jezeli określenie perfumiarz Pana obraziło bardzo przepraszam więcej go nie uzyję
Jeszcze raz przepraszam
Przeczytałam sobie wypowiedzi na temat który też jest mi znany,
prowadze sklep z perfumami nalewanymi firmy "Mistral" w niewielkim ok 50 tyś. mieście,
trwa to jakiś rok czasu.W między czasie zamknęły się w tym mieście dwie moje konkurencje
"Refan" i "Nicole", klienci przychodząc do mnie twierdzili że zapachy konkurencji są nie
takie jak trzeba, szybciej wietrzeją a co najgorsze konkurencja twierdzi że to są orginały.
Zaopartuje się w towar w firmie "Mistral" i jestem bardzo zadowolona, proste,
zdrowe zasady bez zbędnych kosztów, b,dobry jakościowo towar z Francji, moi klienci są
zadowoleni a co za tym idzie ja również.
Szanowni Forumowicze!
W nr 14 "Franchising Info" publikujemy wypowiedź przedstawicieli sieci Nicole, którzy skarżą się na niektórych swoich franczyzobiorców. Zachęcamy do lektury!
Zamów 14 numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/.
"Kłamstwo krótko pachnie”
Przedstawiciele sieci Nicole skarżą się na niektórych swoich franczyzobiorców. Zdarza się, że kupują produkty z innego źródła niż dozwolone przez franczyzodawcę, bądź sprzedają dodatkowy asortyment.
dyskusja o perfumach nalewanych zamarła, czyżby już wszyscy porezygnowali?
A tu tyle się wydarzyło.Przynajmniej w Refanie. Jeśli ktoś sprzedaje Refana, to prosze o opinie jak oceniacie nowego dytrybutora , firme Lanwar.
pozdrawiam
Uff! Czyżby wreszcie Pan Mariusz Szymański przestał mieszać perfumy i prowadzić smutną i tylko przez siebie rozumianą strategię na szkodę producenta??!
czy perfumy sa dobrej jakosci? dostalam kilka probek z jednej i drugiej firmy i mysle,ze sa porownywalne, chociaz faktycznie coco madmoiselle i niektore inne nie przypominaja oryginalu i maja lekko "korzenny" zapaszek;)
Czy z zasadami wspolpracy, renomą oraz pewnoscia utrzymania sie na rynku jest wszystko OK??
pozdrawiam i bede wdzieczna za odpowiedz!
Witam wszystkich.
Pytanie kieruję głównie od osób, które prowadzą perfumerię Refan.
Jak wygląda współpraca? Czy w dzisiejszych czasach taki biznes ma prawo przetrwać w mejscowści do 10 000 mieszkańców? Jest sens próbować czy ten interes jest spisany na starty?
Widze, że otwiera się coraz więcej takich punktów. To naprawdę dobry pomysł na biznes?
perfumy na mililitry? o czymś takim to nigdy w życiu nie słyszałam.
To świetny pomysł na prezent. Żona na pewno była zadowolona
Teraz są dość popularne. W centrach handlowych można znaleźć punkty, w których sprzedawane są perfumy na mililitry.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.