Forum: PF Mieszko 1475

iwona 12.11.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

48
Mam małe pytanie.Jakiś czas temu mówiło się o dyskutowanej w sejmie ustawie nakazujacej agencjom finansowym podpisywanie umów o wykonywanie,na rzecz i w imieniu banków,usług.Temat ten umknął mi.Czy ktoś cos wie na ten temat?

iwona 12.11.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

48
Mam małe pytanie.Jakiś czas temu mówiło się o dyskutowanej w sejmie ustawie nakazujacej agencjom finansowym podpisywanie umów o wykonywanie,na rzecz i w imieniu banków,usług.Temat ten umknął mi.Czy ktoś cos wie na ten temat?

Streamers 16.11.2004 *.serwer.tvgawex.pl

YaRo co u ciebie słychać. Już dawno nic nie pisałeś. Ja dowiedziałem się że Mieszko do końca listopada zainstaluje system komputerowy we wszystkich punktach. Mam nadzieje że to przyspieszy przelewy.

YaRo 16.11.2004 *.pa201.gorlice.sdi.tpnet.pl

71
żyje i działam Skupiam sie na działaniu W tej chwili intensywnie szukam nowych lokalizacji pod kolejną kasę. System mam juz u siebie w obu kasach i rewelacja jesli idzie o szybkosc przesyłu i reklamacji w sumie 0 SUUPER !!

YaRo powiedz czy jest już mniej reklamacji. Czy piniadze idą max 2dni i jakie masz kompy w punktach bo ja dopiero zamierzam kupić i nie wiem czy używany tani czy nowy.

YaRo 16.11.2004 *.80.48.175.4

71
kasa rzeczywiście idzie tyle Robilismy mały test ostatnio Moja pracownica zapłaciła za avon w sobote a we wtorek po południu juz miała kase i mogła realizowac zamówienie. reeklamacji jak na razie zero a wiec tez dobrze jest, dlatego własnie zdecydowalem sie na rozwój bo skoro to jest tak jak jest to rewelacja
Co do komputerów ja wyszukałem w Krakowie firme i kupiłem u nich kompy za 550 zł brutto. Komputer + monitor 17 cali IBM wiec lepiej chyba nie mzona trafic

Konwój juz tez u ciebie ruszył? Słuchaj a mozesz dac mi namiar na ta firme z tymi kompami?

ULKERS29 17.11.2004 *.prosie8.aster.pl

10
NAITAŃSZĄ FIRMĄ CHYBA JEST SKARBONKA

Jutis 17.11.2004 *.aji146.neoplus.adsl.tpnet.pl

1
ulkers29 możesz coś wiecej napisać o skarbonce?

ULKERS29 17.11.2004 *.prosie2.aster.pl

10
skarbonkę prowadzą głownie byli agenci pko a nie przypadkowi ludzie wzięci z ulicy tzn dobrze zweryfikowani. grosik czy mieszko biorą kogo popadnie.taraz grosik wprowadził zapis do umowy jak się chce zlikwidować to jest 50tys kary chyba że przejmie kto inny to miejsce i oczywiście będzie tam nadal grosik.

ULKERS29 17.11.2004 *.prosie2.aster.pl

10
Grosik bierze 30%od pobranej prowizji+18gr za przelew SKARBONKA BIERZE 27GR I TO WSZYSTKO JEST OKOŁO 100 W POLSCE

YaRo 17.11.2004 *.80.48.175.4

71
ulkers o ile nie zauważyłeś a chyba nie to w tym watku rozmawiamy o sieci MIESZKO a nie grosik czy też skarbonka Jeśli chcesz wymienić sie swoją wiedzą na temat innych sieci załóż odpowiedni temat proszę. Co do naboru ludzi z ulicy to nie jest tak jak mówisz bowiem w MIESZKU odbywa się weryfikacja każdej osoby A jesli skarbonka to ludzie danwego pko to co reszta jesli nie nalezy do tego "elitarnego" klubu to bez szans jest co ?? No cóz wolę sieć która da mi szanse na samozatrudnienie i stworzy perspektywy rozwoju i zarobku a nie juz na starcie stawia bariery

YaRo 20.11.2004 *.internet.esko.pl

71
streamers U mnie konwoji jeszcze nie ma ale mają być wkrótce
komputery są w Krakowie firma nazywa się Dekanet adres, ceny i dokładną oferte znajdziesz na www.dekanet.pl Ja kupiłem zestaw z monitorem 17 za 500 zł brutto i fakturke na to dostałem nawet więc jak dla mnie rewelacja

relod 22.11.2004 *.dial-2188.jgora.dialog.net.pl

witam znowu nagonka na agencje: art. w Pani domu nr.48 z 19 listopada jak tak dalej będzie to nie fakt że prowadzimy mieszko ,grosika , elixir lub inne nie będzie miał dla ludzi znaczenia ,po prostu przestaną do nas przychodzić

nimal 28.11.2004 *.80.51.243.201

Streamers napisał(04.11.2004) ciekawą propozycję "Nie sądzicie że przydałoby sie forum na stronie PFMIESZKO tylko dla prowadzących punkty finansowe Mieszko" - uważam, że takie forum jest potrzebne. Poszedłbym nawet dalej: sądzę, że franchisobiorcy powinni się zrzeszyć np. regionami, wybrać swoich przedstawicieli. Moglibyśmy się kontaktować mailami i telefonicznie. Co wy na to?

Streamers 29.11.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Dzięki nimal za wsparcie mojej propozycji. Może znajdzie sie więcej osób i wyślemy maile do Mieszka aby na stronie założyli forum. Jak się działa w grupie sa większe szanse na powodzenie.

YaRo 30.11.2004 *.pa201.gorlice.sdi.tpnet.pl

71
z bardzo dobrze poinformowanego źródła wiem że wkrótce na stronie MIESZKO nastąpi wiele zmian w wyglądzie zawartości itp. Napewno ma pojawić sie forum a także sklepik z materiałami reklamowymi
Nie wiem czy wiecie ale dzięki temu że grosik sie podzielił MIESZKO jest obecnie największą siecią w Polsce Kurde aż miło jest współpracować z taką firmą.
Odsyłam też do ostatniego wydania Angory można tam poczytać wiele dobrego na temat całej sieci
Pozdrawiam z zimnych gór wszystkich MIESZKO-wców

kali100 30.11.2004 *.pb126.chojnice.sdi.tpnet.pl

Do wszystkich zaintersowanych na temat Pana YARO. Pan Yaro jest to pracownik Firmy PFMieszko. Nazywa sie Jarosław Rozpłochowski, jest Dyrektorem Regionalnym, więc nie sądze ze to wszystko co pisał o swoich kasach to pradwa. A juz na pewno nie są to obiektywne opinie. Nie świadzcy chyba to dobrze o firmie.
Pozdrawiam wszystkich.

YaRo 30.11.2004 *.pa201.gorlice.sdi.tpnet.pl

71
kali Nie trzeba się wiele wysilać by zidentyfikować moją osobę Chocby po tym kiedy ostatnio podałem nr telefonu służbowego. Prawdą jest że w ostatnich dniach zasiliłem szeregi pracowników (dyrektorów regionalnych PF MIESZKO) stało sie jednak tak dlatego że moje pomysły i doświadczenie zawodowe skłoniły Pana Urbanowicza do podjecia takiej decyzji. Nim jednak objałem tą poważną i zaszczytna funkcje tak jak każdy zostałem franchysobiorcą i prowadziłem kasę. To co pisałem nie mija się w najmniejszym stopniu z prawdą. Zarówno obroty jak i jakośc usług jest taka jak opisywałem , jesli ktoś niewierzy to jego sprawa. Podkreslam jednak to co wspominałem wiele razy że zanim otworzyłem swoją pierwszą kasę długo i wnikliwie szukałem solidnego partnera jakim okazał sie i jest nadal MIESZKO. Kali jesli jestes tak uważny to i odnajdziejsz moje inne posty o biznesach na którch się sparzyłem ( mówie konkretnie o franchysie) stad ta moja ostrożnośc nim ponownie zainwestowałem.
Resumując: Podkreślam i jednoczesnie zachęcam wszystkich potencjalnie zainteresowanych do wejścia do naszej sieci. Dlaczego warto ?? Wystrczy poczytac prase na nasz temat i konkurencji . Odsyłam choćby do ostatniej Angory.
Kali przykro mi jednoczesnie że przemawia przez ciebie takie rozgoryczenie i jakby rozczarowanie że odryłes niby wileka tajemnice ktora tajemnica nie jest Tym bardziej że moje nazwisko pojawiło sie na stronie pf MIESZKO 4 dni temu

Z pozdrowieniami YaRo

Magik 30.11.2004 *.boz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
I właśnie od dziś nie jesteś obiektywnie odbierany, a szkoda, bo ja czytywałem uważnie twoje posty na forum i niestety dziś twoje poglądy będzie warunkować twoja praca, a przez to twoje komentarze na forum o Mieszku można uznać za reklamę tej firmy lub nie szczerą prawdę.
Ja cały czas rozważam czy warto przystąpić do tej sieci i choć otrzymałem naprawde kuszącą propozycje z jej strony to caly czas myslę, że bycie niezależnym jest o wiele lepszym rozwiązaniem.
Pozdrowienia Magik

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.