Forum: PF Mieszko 1475
napisałeś ze prowadziłes kase, tzn. ze teraz jak twierdzisz (od niedawna jestes pracownikiem Mieszko)juz nie masz punktów kasowych? Czy jestes dyrektorem i posiadasz nadal punkty? w poscie 16.11.04 i 17.11.04 jeszcze byłeś franchisingobiorcą, szukajacym nowych miejsc na lokale. Czytałem inne posty i w kazdym z nich krytykując inny firmy zawsze podkreślasz, że Mieszko jest najlepsze i zachęcasz do przystąpienia do tej sieci.Troche to wszysko jest chyba dziwne.
Zarzucacie że moje posty mogą nie być obiektywne teraz Błąd !!!! Nowe obowiązki wymagają ode mnie dbania o dobre imie firmy to fakt, ale pisanie załóżmy kłamstw czy też świadome zatajanie prawdy wcale nie będzie z korzyścią dla MIESZKO. Wszystko co robie od czasu powierzenia mi obowiązków dyrektora nie robie już ja jako ja mały skromny biorca licencji ale jako w pewnym sensie twarz firmy i tak też chcę być postrzegany. Sugeruję zauważyć na podstawie moich wczesniejszych postów że nie zawsze mówiłem że jest cudnie Mówiłem o niedociągnięciach, brakach itp. Dalej mówić będę jeśli takowe zauważę.
Patrząc na całokształt sprawy waszymi oczami moge powiedziec jednoczesnie że macie niebywałą okazje do kontaktu z przedstawicielem firmy A zatem w łatwy i prosty sposób możemy wymienic sie uwagami, spotrzeżeniami itp na temat naszej działalności bowiem jest i powinno być to w szeroko rozumianym wspólnym interesie obu stron.
Zatem pozostaje do dyspozycji w celu wyjaśniania wszelkich kwesti itp zarówno jako Dyrektor Regionu a także a i może przedewszystkim typowy biorca licencji
Z poważaniem i pozdrowieniami Jarek R.
Pozdrowionka
A co do niedociągnieć to wiesz NIKT NIE JEST DOSKONAŁY I IDEALNY , co najwyżej może być bliski ideału ;-))
Chyba nie za dobrze. Jak ktoś będzie wymówki robił na forum to szybciej załatwi swoje sprawy w firmie? To rzeczywiście ciekawe i warte uwagi. To może inni też by coś dla siebie załatwili, jeśli kolega YaRo ma takie możliwości?
Co do mojego zdania na temat drugiej strony to nie wierze, aby będąc tam nie miałeś zamiaru coś ugrać dla siebie, w to nigdy nie dam wiary, bo jesteśmy tylko ludźmi, a jeśli ktoś jest bliżej władzy to, po co, żeby jej podpowiadał, co robi źle? Nikt nie odżegnuje cię od czci ani wiary tylko punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. To, że czynnie działasz na forum na pewno wiele poprawi w działalności firmy i to nie jest bez znaczenia, a i twoje uwagi i sugestie, co, do franszyzy zawsze będą mile widziane. Dlatego serdecznie pozdrawiam. Magik
Co do bycia u "władzy " jak Ty to kreslasz to powiedz mi ale tak rozsądnie co ja niby moge ugrać dla siebie ?? Bo tak siedze, czytam te twoje słowa i jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. Ani prowizji większej miec nie będę , ani nie wyprodukuje sobie wiekszej liczby klientów więc naprawd nie bardzo wiem co ja niby moge na tym dodatkowo skorzystac ponad to co mają inni franczyzobiorcy w sieci. Wiecej to ja mam od innych ale obowiązków, cały czas podkreslam jednak że to co robie robie dla dobra całej sieci a więc i posrednio dla siebie, także to chybatylko jedyny profit z tego tytułu. Tak czy owak jestm tu i jakoś nie zamierzam się chować, a wręcz z przyjemnością pogawędze z każdym na temat naszej sieci
Krytykujesz inne sieci a swoją zachwalasz i pokazujesz jaka jest fajna i super
Mało osób powinno tobie wiżyć pownieaż twoje opinia i zdania są nieobiektywne
Mieszko wcale nie jest taką porządna firma
Pozatym jesli tak Cię bardzo drażni temat MIESZKA to po cholere wchodzisz do postów związanych z tym tematem ???? No chyba że jesteś masochistą i lubisz znecac sie nad sobą widząc że coś może funkcjonować, działac i zarabiac uczciwie i legalnie ?? ale to już Twój i Twojego lekarza problem.
Z poważaniem YaRo
Chłopie pomyśl zanim zaczniesz pisać takie banały my z tego wyrośliśmy, a życie pokarze jak to będzie i to tyle. Ja absolutnie nie dbieram ci nic z twojej wiedzy na tematy, które nas interesują tylko stwierdzam, że każdy ma swój punkt widzenia i reklama chodź nie zabroniona to cała ta maskarada i twoje tłumaczenie się z tego, że jesteś też przedstawicielem wcale dobrze ci nie robi.
Otrząśnij się z tego bo niby z czego masz się tłumaczyć?. Każdy przecież chce zarabiać kasę i tyle.
„I TO BY BYŁO NA TYLE” jak mówił profesor mniemanologi stosowanej, więcej na ten temat nic nie napisze.
Pozdrowionka Magik Pa
Z pozdrowieniami Yarek
Panie dyrektorze niech Pan rozwija swoje kasy
wszystkiego najlepszego
Powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym
Mariusz
Pozdrowionka Magik
PS. Ten facet chyba chce być świętym bo każdy by skorzystał z okazji dogodnej dla siebie.
Chcemy poinformować, że Punkty Finansowe Mieszko otrzymały nagrodę Cent For Future w kategoriach "Nadzieja Polskiego Rynku 2005" i "Produkt z Przyszłością 2005" przyznaną przez redakcję magazynu Polish Market. Uroczysta gala wręczenia nagród odbyła się 10.12.2004 r. na Zamku Królewskim w Warszawie. Nagrody odebrał osobiście Pan Bartłomiej Urbanowicz, a zostały mu wręczone przez szefa Kancelarii Prezydenta RP Panią Jolantę Szymanek Deresz oraz Redaktor Naczelną Polish Market Panią Krystynę Woźniak-Trzosek. Nagrody te są sukcesem osób wspólnie budują markę PF Mieszko
Pozdrowionka Magik
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.