Forum: PF Mieszko 1475
To poczytaj sobie to forum, a dowiesz się że wszyscy dawcy licencji to szmaty i złodzieje, natomiast biorcy - debile.
Niestety na jednego zadowolonego który się wypowie odezwie się 10 wk......... i to wcale nie musi oznaczać że tych zdenerwowanych jest więcej.
Ze swej strony napiszę Ci że z tego rodzaju działalnością jest różnie. Inwestycja wielka nie jest i ma sporą szansę się zwrócić, ale jest i oczywiście ryzyku. Myślę, że grunt to dobra lokalizacja. Najlepiej spore osiedle, punkt ulokowany w markecie i brak konkurencji i miła kasjerka, ładna ale nie jakaś bomba.
Pozdrawiam.
Tak na marginesie na pewno pisze się oddzielnie Jarku_R
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Na łamach tego forum nie zamierzam dyskutowac z Jarkiem, a także Obserwatorem. Nie przeczę, wiele waszych informacji jest prawdziwa, ale gro wydumana z palca,jak rozwiązanie umów z Kauflandam. Kochani, jeżeli macie żal to podzielcie się nim. E-maila znacie.
Pozdrawiam
pytanie jakie tu padło "czy wciąż warto w to wchodzić" , rzeczywiście trzeba się bardzo mocno nad tym zastanowić, ponieważ jestem jedną z tych osób która kiedyś była partnerem Mieszka dziś jestem wolna i szczęśliwa.
Polska Sieć Opłat EXPRESS
czy Polska Sieć Opłat EXPRES, to jest nazwa Twojej firmy. Jeżli tak to dlaczego wykorzystujesz nazwę już istniejącą na rynku. Jeżli zrobiłeś to z premedytacją to nie warto z Tobą zaczynać współpracy, ponieważ osoba nie potrafiąca wypromować własnej marki nie ma tak naprawdę nic do zaproponowania, tylko powiela już utarte schematy i skazuje się na śmieszność osób z branży.
Natomisat jeżli podobnej nazwy podód jest inny to czekam na wyjaśnienie ale myślę, że nie tylko ja.
Pozdrawiam
Zastanów się, przecież niema to dla Ciebie znaczenia, wszak firma zawsze będzie w Twoich marzeniach, a nie będziesz przy okazji psuł reputacji dla tych, którzy ciężko na nią pracowali.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.